Venus Swan behandeling om je huid te verbeteren

Wil jij je huid verbeteren en gezonder maken? Bij Tijdloos Huidinstituut in Groningen zijn we gespecialiseerd in het verjongen van jouw huid. Een Venus Swan behandeling is dé manier om je huid zonder plastische chirurgie te verjongen. Zo kun je rimpels laten verminderen bij huidveroudering en je huid een natuurlijke facelift geven. Kom langs in onze schoonheidssalon en laat je adviseren door onze huidexperts om te ontdekken hoe je jouw huid kan verbeteren.

Hoe werkt een Venus Facelift?

Met een Venus Facelift behandeling kan je jouw huid verbeteren met de combinatie van radiofrequentie en MP-2. MP-2 zijn magnetische pulsen die doordringen in de onderste en middelste huidlaag waar zich collageen- en elastinevezels bevinden.We behandelen je huid met een applicator die een fijne warmte geeft. De MP-2 samen met de warmte-energie die ontstaat door de radiofrequentie, zorgen ervoor dat je huid zelf nieuwe collageen en fibroblasten aanmaakt. Dit verstevigt je huid en maakt je huid elastischer. Hierdoor ziet je huid er jonger en strakker uit. Tegelijkertijd zorgt de Venus Facelift behandeling voor verbetering van huidstofwisseling, bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. Dit heeft weer een positief effect op de totale huidconditie en zorgt voor versteviging van de huid en het helpt om rimpels te verminderen bij huidveroudering. Daarnaast is het een pijnloze en comfortabele manier om je huid te verbeteren en om zonder chirurgische ingrepen je huid een facelift te geven.

Wanneer een Venus Swan behandeling?

Een Venus Swan behandeling is geschikt voor alle huidtypes en kunnen we toepassen op het gezicht, hals en de rest van het lichaam. Met de behandeling kan je jouw huid verbeteren voor:

  • Een strakkere, stevigere huid
  • Lijntjes en rimpels verminderen (bij huidveroudering)
  • Meer volume
  • Strakkere contouren

Iedereen heeft een andere huid en heeft een behandeling nodig die bij jouw huid past. Daarom raden wij het volgende aan voor het gewenste resultaat:

  • Om echt een groot resultaat te realiseren of om 5 tot 10 jaar terug in de tijd te gaan, raden wij aan om je 8 tot 10 keer bij ons te laten behandelen. Hierdoor zal het behaalde effect langer aanhouden.
  • Bij onderhoudsbehandeling raden wij je aan om elke 2 tot 3 maanden bij ons terug te komen voor een behandeling voor langer blijvend resultaat.
  • Is je huid nog jong en wil je jouw huid een boost geven om je contouren weer terug te krijgen? Dan zijn drie behandelingen vaak al voldoende.

Bij ons krijg je een behandeling al vanaf € 159. Neem contact met ons om te overleggen wat nodig is voor jouw huid.

Een stralende jonge huid bij Tijdloos Huidinstituut

Wij doen er alles aan om je huid te laten stralen met natuurlijke en duurzame huidverbetering. Naast een Venus Swan behandeling kun je ook voor andere behandelingen bij ons terecht. Denk aan een chemische peeling, een pigmentbehandeling of een dermapen behandeling. Met elke behandeling kan je jouw huid verbeteren, afgestemd op jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld rimpels verminderen? Dan is er naast een Venus Swan behandeling ook keuze uit de Icoone laser, de collageen draden en nog veel meer. Kom langs op afspraak in onze salon om de behandeling te kiezen die het beste bij jou huid past. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook:

Kennismaking

Oplossingen

Over ons

Blog

Contact

Kennis maken?

Wij werken altijd met een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen kijken welke behandeling het beste bij jou past!

Reviews