Kennismaking

Wij beginnen onze trajecten altijd met een kennismakingsgesprek. Vervolgens maken we ook een 3D scan en een huidecho, zodat we samen kunnen kijken naar welke behandeling het beste bij jou past!

Onze werkwijze

Stap 1: Kennismaking

We kijken hierbij naar de kwaliteit van de huid: dit doen we met een huidscan waarbij we kijken naar de kwaliteit en de energie van je huid.

 

Stap 2:

Jouw wensen

Vervolgens kijken we samen naar jouw wensen en het resultaat wat je graag wilt bereiken.

Stap 3: Mogelijkheden bespreken

Op basis van de huidscan en jouw wensen bespreken we de verschillende mogelijkheden.

Stap 4:

Advies

We geven je advies over welke behandeling het beste bij jouw huid past en we gaan van start!

Een jongere én gezondere huid

Stel je voor dat niet alleen je huid jonger wordt, maar je lichaam ook nog eens gezonder! De juiste voedingsstoffen zijn namelijk erg belangrijk voor je huid. Het kan zijn dat jouw huid niet genoeg energie heeft. Dit houdt in dat je huid niet genoeg collageen aanmaakt, dit is vaak het gevolg van te weinig voedingsstoffen. Geen zorgen, met een op maat gemaakt voedingsschema zorgen we ervoor dat jouw huid voldoende voeding krijgt zodat we vervolgens met een passende behandeling kunnen beginnen!

Een van onze speerpunten is dat we altijd met respect met jouw huid om te gaan. Dit doen we door;

  • Met gespecialiseerde, high-end apparatuur te werken, waardoor we behandelingen kunnen uitvoeren zonder je huid te beschadigen;
  • Wij maken voor, tussen en na de behandelingen foto’s, zodat we tussentijds kunnen zien of we het gewenste resultaat bereiken.

Hierdoor zorgen we er samen voor dat je huid niet alleen jonger wordt, maar ook gezonder!