Natuurlijke body contouring en lipolyse met Adipologie

Wil jij graag op een natuurlijke manier van overtollig vet af? En lukt dit niet met sporten of diëten? Dan is Adipologie bij Tijdloos Huidinstituut een onmisbare behandeling. De Adipologie brengt lipolyse (vetverbranding) op gang en zorgt voor body contouring wat de mooie contouren van je lichaam accentueert. Daarnaast zorgt het ook voor huidverstrakking en is Adipologie zeer geschikt als cellulite behandeling. Plan een afspraak in om meer te weten te komen over onze behandeling zodat jij je huid kan verbeteren.

Hoe werkt Adipologie?

De Adipologie werkt met een gepatenteerde combinatie van low frequency ultrasound (LFU) met een lage intensiteit. Door deze frequentie ontstaat er een mechanische prikkel op je huid. Dit stimuleert op een natuurlijke manier vetreductie door lipolyse. Naast lipolyse, is Adipologie ook effectief voor body contouring, als cellulite behandeling en voor huidverstrakking doordat het de huid stimuleert om collageen en elastine aan te maken.

Wanneer body contouring?

Maar wanneer zou je kiezen voor een body contouring behandeling? De Adipologie zorgt voor lipolyse wat vet op gewenste plekken snel vermindert. Het is een pijnloze behandeling voor vetafname op specifieke gebieden. Denk aan plekken waar vet ophoopt en niet afneemt door sporten of diëten. Met Adipologie kan je jouw huid verbeteren voor:

⦁ Huidversteviging
⦁ Vet-reductie
⦁ Cellulite behandeling
⦁ Lovehandles
⦁ Flanken

Al na de eerste behandeling zie je resultaat. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Dit met tussenpozen van 2 weken. Een Adipologie behandeling is er al vanaf € 97. Neem contact met ons op om jouw wensen door te nemen voor de juiste behandelingen.

Adipologie als cellulite behandeling

Ook is Adipoligie zeer geschikt als cellulite behandeling. Cellulite kun je herkennen aan een bobbelige huidstructuur. Cellulite ontstaat doordat de vetcellen in het onderhuids bindweefsel in grootte toeneemt, waarbij de bloedvaten vernauwd raken. Hierdoor kan vet, vocht en kunnen afvalstoffen minder goed worden afgevoerd en verhardt het bindweefsel. Dit veroorzaakt dat de huid onregelmatigheden krijgt zoals putjes of bobbeltjes. Verder komt Cellulite vaker voor bij vrouwen dan bij mannen en komt het vooral voor in benen, armen en billen. Heb jij dit of herken je deze huidstructuur? Je vindt de cellulite behandeling bij Tijdloos Huidinstituut. Met body contouring zorgen we ervoor dat jouw huid op de gewenste plekken verbetert.

Lipolyse op gang brengen met Adipologie

Er zijn veel plekken waar je misschien wel ongewenst overtollig vet hebt zitten. Je wilt er graag vanaf en wilt er wat aan doen. Wil jij met lipolyse je huid verstrakken en vet verminderen? Plan dan direct een afspraak bij ons in.

Adipologie en Icoone Laser

Een Icoone Laser behandeling gecombineerd met de Adipologie geeft nog mooiere resultaten. Met de Icoone Laser kan jouw huid behandeld worden over je hele lichaam. Waardoor we meer op bodycontouring kunnen werken. De Icoone activeert bloedcirculatie, lipolyse en het lymfesysteem. Ook stimuleert de behandeling fibroblasten en daardoor aanmaak van collageen en elastine, verhoogt het de toevoer van zuurstof naar bindweefsel en vermindert vetophopingen.

Resultaten van onze klanten

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook:

Kennismaking

Oplossingen

Over ons

Blog

Contact

Kennis maken?

Wij werken altijd met een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen kijken welke behandeling het beste bij jou past!

Reviews