Bindweefsel massage met Icoone Laser behandeling

Wil jij de conditie van je huid verbeteren? Of wil jij lipoedeem, lymfoedeem of iets anders laten behandelen? De Icoone Laser behandeling biedt de oplossing. Met Icoone verbeter jij jouw huidconditie door een mechanische bindweefsel massage. Icoone Laser activeert bloedcirculatie, lipolyse en het lymfesysteem. Ook stimuleert de behandeling fibroblasten, verhoogt het toevoer van zuurstof naar bindweefsel en vermindert het vetophopingen. Hierdoor kan jij jouw huid verstevigen en egaler maken, wat mooie resultaten in korte tijd oplevert. Daarnaast is de behandeling pijnloos en geheel natuurlijk. Neem contact met ons op of plan een afspraak in om jouw huid een boost te geven!

Hoe werkt Icoone Laser behandeling?

Met de Icoone Laser behandeling verbeter jij jouw huidconditie door een mechanische bindweefsel massage. Deze behandeling is de nieuwste generatie van mechanische bindweefsel massages. Het is wereldwijd wetenschappelijk bewezen dat de werking van mechanische bindweefsel massage systemen effectief en veilig is. Voordelen van deze behandeling zijn:

 • 100% natuurlijk
 • Veilig en pijnloos
 • Geschikt voor elk huidtype
 • Geen hersteltijd

De Icoone Laser is voor zowel cosmetische als medische doeleinden bruikbaar. Zo helpt het bij een verslapte huid, bij lymfoedeem en bij lipoedeem. De Icoone Laser werkt intensief op elke millimeter van de huid en activeert het lymfesysteem, de bloedcirculatie en lipolyse (vetverbranding). Ook stimuleert het fibroblasten, vermindert het vetophopingen en verhoogt het de toevoer van zuurstof naar bindweefsel. Het resulteert in een stevige en egale huid. Deze superieure resultaten zijn al na de eerste behandeling zichtbaar.

Wanneer bindweefsel massage?

Iedere Icoone Laser behandeling stemmen wij af op jouw wensen en huid. Dit om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Hieronder hebben wij op een rijtje gezet waarvoor bindweefsel massage toepasbaar is:

 • Lipoedeem
 • Lymfoedeem
 • Cellulite
 • Rimpels
 • Verslapte huid
 • Vetophopingen
 • Littekens
 • Brandwonden
 • Spierpijn
 • Vermoeidheid

Iedereen heeft een eigen unieke huid. Daarom varieert het benodigde aantal behandelingen per persoon en is het afhankelijk van jouw huidconditie. Wij denken graag met je mee en geven je graag passend advies. Vanaf € 92 is er al een Icoone Laser behandeling bij ons.

Medische behandeling voor lipoedeem en lymfoedeem

Zoals al naar voren is gekomen, kunnen wij Icoone Laser ook toepassen voor medische doeleinden. Zo ook bij lipoedeem en lymfoedeem. Bij lipoedeem is vetzwelling waarbij de vetverdeling ongelijk is in het lichaam. Lymfoedeem is een vorm van oedeem. Dit zorgt voor vochtophoping op plekken waar dat niet hoort, zoals enkels. Met de bindweefsel massage van Icoone is dit te verhelpen. Dit geldt ook voor littekens of brandwonden. Dat komt doordat de behandeling bloedcirculatie, fibroblasten en zuurstoftoevoer naar het bindweefsel stimuleert. Hierdoor kan de genezing van aandoeningen op gang komen.

Icoone Laser en Adipologie

Een Icoone Laser behandeling is ook een hele mooie combinatie met Adipologie. Adipologie werkt heel specifiek op plaatselijk vet en zorgt voor body contouring.

Voor en na

 

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook:

Kennismaking

Oplossingen

Over ons

Blog

Contact

Kennis maken?

Wij werken altijd met een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen kijken welke behandeling het beste bij jou past!

Reviews