Lichaamsbehandeling

Vetweefsel verminderen, cellulite aanpakken, werken op bodycontouring en huidverstrakking!

Adipologie®️

Adipologie® is onmisbaar voor de behandeling van lovehandles, binnenste dijgebied, flanken en andere specifieke gebieden waar vet zich ophoopt en niet afneemt door diëten of sporten. Deze behandeling werkt effectief en is veilig. Het laat op een natuurlijke wijze onze vet verbanding in gang zetten én zorgt tegelijk ook voor huidverstrakking. Al na de eerste behandeling zie je resultaat. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig om jouw gewenste resultaat te bereiken met tussenpozen van 2 weken.

De Adipologie®️ werkt met een gepatenteerde combinatie van low frequency ultrasound (LFU) met een lage intensiteit. Hierdoor ontstaat er een mechanische prikkel in de huid. Geen enkele andere technologie is in staat om het onderhuids bindweefsel op een natuurlijke manier te stimuleren. Door deze unieke aanpak kunnen we vetweefsel verminderen, cellulite aanpakken, werken op bodycontouring én tegelijk ook op huidverstrakking. Dit allemaal op een effectieve en pijnloze manier. Het is een non-invasieve behandeling, wat wil zeggen dat we geen schade geven aan ons lichaam. Doordat we een stimulatie afgeven aan onze vetcellen stimuleren we een natuurlijk lipolyse effect (vetverbranding). Omdat ons onderhuids bindweefsel heel rijk is aan collageen is ook gebleken dat we in staat zijn om ons collageen te stimuleren.

Icoone® laser

Verbeter de conditie van je huid met een bindweefselmassage van de icoone® laser, de nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage.
icoone® laser biedt de nieuwste technologie voor mechanische bindweefselmassage voor de aanpak van verslapping, rimpels, pijn, littekenweefsel, cellulite, contour verbetering, versterken van het wond genezingsproces, verminderen van roodheid, verbeteren van bloedcirculatie en stimuleren van lymfedrainage.

Superieure resultaten in weinig tijd

Met de icoone® kan elke centimeter van het lichaam behandelend worden zelfs de meest kwetsbare delen zoals oogleden en de binnenkant van de armen en benen, de hals en het decolleté. Iedere behandeling wordt op maat gemaakt speciaal afgestemd op jouw wensen en gericht op het optimale resultaat. Na de eerste behandeling zie en voel je direct resultaat.

Hoe werkt de icoone laser

Door de twee gemotoriseerde rollers met de gepatenteerde roboderm technologie is het mogelijk om nu nog dieper in het bindweefsel te kunnen werken waardoor de resultaten optimaal zijn. Elke millimeter van de huid wordt gemasseerd door de geavanceerde technologie met rollers die inwaartse, uitwaartse, voorwaartse en achterwaartse bewegingen maken.
De icoone laser werkt door de diepe bindweefselmassage doorbloedend en maakt het bindweefsel op een milde manier los waardoor de huid wordt voorzien van zuurstof en voedingsstoffen wat direct de celstofwisseling verbetert. Dit zet de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur in gang. Het alveolaire netwerk (het netwerk van bloedvaten en vezels direct onder de huid) wordt gestimuleerd en zorgt direct voor versteviging en vermindering van rimpels.

De combinatie van de mechanische stimulatie van de rollers met LED en LASER zorgt voor een nog intensievere werking en daardoor voor meer en sneller resultaat. De rollers creëeren 1180 micro stimulaties per dm2 wat zorgt voor herstel van de natuurlijke cel functie. De laser dringt diep in het onderhuids vetweefsel en wordt daar alleen geabsorbeerd door de vetcellen die hierdoor vloeibaar worden. Tegelijkertijd zorgt het LED licht ervoor dat de celwand doorlaatbaar wordt waardoor het vet, wat is vrijgemaakt door de laser verplaatst wordt naar de bloedvaten om het vervolgens te transporteren naar de lever die de vetten kan omzetten in verbrandingsstof. De mechanische stimulatie van het weefsel zorgt voor het afvoeren van het vrijgemaakte vet richting het lymfsysteem.

Medische toepassingen

De behandelingen met de icoone kunnen ook toegepast worden bij bepaalde medische aandoeningen. Door de verhoogde zuurstof toevoer naar het bindweefsel en de verbeterde bloedcirculatie en activatie van de fibroblasten stimuleert het de genezing van vasculaire aandoeningen zoals oedeem en lymfedrainage bevordert. Daarnaast kunnen er mooie resultaten geboekt worden met littekens en brandwonden.

Body peel Touch

Door middel van manuele bindweefselmassage, cupping, koude- en warmtetechnieken wordt het bindweefsel gestimuleerd om opgeslagen afvalstoffen op te ruimen en verklevingen te verminderen, tegelijk worden de zenuwuiteinden geprikkeld. Er treedt een sterke doorbloeding op, waardoor het lichaam overtollig vocht afdrijft en de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd. Het ontgift, voedt en hydrateert. De contouren verfraaien. Zeer ontspannend (daarna) want het is pittig en fijn tegelijk.

 

  • Je huid wordt soepeler, elasticiteit en de ollageen aanmaak wordt gestimulteerd Verslapping wordt aangepakt en dode huidcellen verwijderd.
  • De huid wordt ontgift, doorbloeding gestimuleerd en vocht afgevoerd.
  • Cellulites en verklevingen verminderen of verdwijnen.
  • Totale ontspanning door de activatie van het para sympatish zenuwstelsel.

Elektrisch ontharen

Heb je last van ongewenste haargroei of overbeharing? Overbeharing kan tot 80% permanent verwijderd worden met behulp van elektrisch ontharen. Wij zijn ANBOS schoonheidsspecialist met de specialisatie ‘Elektrisch Ontharen’ en hebben de juiste kwalificaties om deze behandeling veilig en goed uit te voeren. In sommige gevallen wordt deze behandeling vergoed door zorgverzekeraars.

Hoe werkt elektrisch ontharen?

Elektrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig, kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd. Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerp-naaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje het haarzakje en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en stopt de groei.

Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet geharst of geëpileerd worden. De behandeling moet meerdere malen, meestal wekelijks, worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1-2 jaar. De periode tussen twee behandelingen wordt wel steeds groter.

 

  • Je huid wordt soepeler, elasticiteit en de ollageen aanmaak wordt gestimulteerd Verslapping wordt aangepakt en dode huidcellen verwijderd.
  • De huid wordt ontgift, doorbloeding gestimuleerd en vocht afgevoerd.
  • Cellulites en verklevingen verminderen of verdwijnen.
  • Totale ontspanning door de activatie van het para sympatish zenuwstelsel.

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook:

Kennismaking

Oplossingen

Over ons

Blog

Contact

Kennis maken?

Wij werken altijd met een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen kijken welke behandeling het beste bij jou past!

Reviews