Body Peel Touch: bindweefselmassage in Groningen

Heb jij cellulite, verkleving of verslapping in je huid? Dan is Body Peel Touch de oplossing voor jou! Body Peel Touch is een bindweefselmassage voor verklevingen in je bovenbeen, voor een slappe huid bij benen of voor spanning in je rug. Met deze behandeling maak je je bindweefsel losser waardoor je spieren meer ruimte krijgen om te ontspannen. Door de combinatie van de stevige bindweefselgrepen met cupping en ijs activeer je de doorstroom in het lichaam waardoor je een detox krijgt. Daarnaast stimuleert de bindweefselmassage in Groningen de celstofwisseling en de aanmaak van collageen en elastine. Bij Tijdloos in Groningen zijn we gespecialiseerd in huidverjonging. We werken altijd met bewezen behandelconcepten en high end apparatuur. Benieuwd naar de Body Peel Touch behandeling? We hebben al meer dan 30 jaar ervaring en we nemen je mee in ons persoonlijke traject voor jou. Plan een kennismakingsgesprek in, zodat we samen kunnen kijken wat het beste bij je past.

Hoe werkt Body Peel Touch?

Body Peel Touch is een zeer ontspannende bindweefselmassage voor de huid van je lichaam. Het is een combinatie van een manuele bindweefselmassage, koude- en warmtetechnieken, cupping en het stimuleren zenuwuiteinden. De bindweefselmassage prikkelt het bindweefsel waardoor er bij de bloedvaten en de lymfe een sterke doorbloeding optreedt. Hierdoor komt je huid in actie om toxines op te ruimen. Ook verbetert Body Peel Touch collageen en elastinevezels van je huid, wat weer zorgt voor een strakke en jonge huid. Als laatste kun je bij ons met een bindweefselmassage in Groningen op de slappe huid van je benen of op een andere plek cellulite verminderen of laten verdwijnen.

Wanneer een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage in Groningen van Body Peel Touch kunnen we bij Tijdloos op het hele lichaam toepassen. Denk bijvoorbeeld aan een bindweefselmassage op de slappe huid van je benen. Ook is de behandeling inzetbaar voor verschillende doeleinden. Zo helpt de combinatie van de massage, koude- en warmtechnieken en cupping bij:

⦁ Cellulite
⦁ Verklevingen
⦁ Een verslapte huid
⦁ Ontspanning

 

Hoelang duurt een bindweefselmassage in Groningen?

Bij Tijdloos behandelen we je graag voor een bindweefselmassage op de verkleefde of slappe huid op je benen. Ook op andere plekken van het lichaam is de behandeling toepasbaar. Een behandeling van Body Peel Touch kan je bij ons los boeken. Maar voor resultaat op lange termijn adviseren wij een kuur van 4 tot 6 behandelingen die je 1 of 2 keer per week ondergaat.

De eerste behandeling duurt ongeveer 75 minuten. Tijdens deze afspraak lopen we
samen de gehele behandeling door en bespreken we jouw wensen. Elke losse behandeling daarna duurt gemiddeld 60 minuten. Daarnaast kun je naar wens vanaf de tweede behandeling kiezen voor een zonebehandeling op een probleemgebied.

Icoone Laser als onderhoud

Naast Body Peel Touch kun je kiezen om een zonebehandeling op probleemgebieden toe te passen. Maar je kan ook kiezen voor Icoone Laser waarbij we jouw hele lichaam aanpakken. Wij geven je hier graag advies over, zodat we kunnen afstemmen wat het beste is voor jouw huid.

Hoeveel kost Body Peel Touch?

Bij ons krijg je de behandeling voor:

⦁ Rug + focuszone € 97,50
⦁ Hele lichaam € 119,50

Neem contact met ons om te bespreken wat jij nodig hebt. Op deze manier vinden we de juiste behandelingen afgestemd op jouw huidtype en persoonlijke voorkeuren.

Maak een afspraak voor bindweefselmassage in Groningen

Wil jij graag jouw huid weer laten stralen met een bindweefselmassage? Bij Tijdloos denken we graag met je mee en doen we er alles aan om de juiste behandeling te vinden voor jouw huidtype. Plan direct een afspraak zodat we samen tot een behandeling kunnen komen!

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook:

Kennismaking

Oplossingen

Over ons

Blog

Contact

Kennis maken?

Wij werken altijd met een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen kijken welke behandeling het beste bij jou past!

Reviews