Werken bij

Stuur je sollicitatie voorzien van CV voor 31 augustus naar: rianijburg@live.nl, Tijdloos Huidinstituut t.a.v. Ria Nijburg, Steentilstraat 48 9711 GP Groningen

ALLROUND SCHOONHEIDSSPECIALIST

Heb jij gouden handen en geloof jij in natuurlijke huidverjonging en huidverbetering?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij;

Wij zijn een huidinstituut met een klein en gemotiveerd team, gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Onze missie is: “vrouwen op een natuurlijke manier hun jeugdigheid te laten behouden d.m.v. effectieve en resultaatgerichte behandelingen”.

We zijn altijd op zoek naar de nieuwste technieken en combineren dit met voeding en leefstijl om tot een nog beter resultaat te komen. Dat natuurlijke schoonheid van binnenuit komt staat bij ons als een paal boven water. Daarom begint bij ons de behandelingen met de ontspannende en huidverbeterende massage om al het weefsel los te maken en geven we adviezen in voeding en lifestyle. Deze aanpak geeft onze gasten naast een gezonde en stevige huid; totale ontspanning en meer energie. In combinatie met de effectieve huid-verbeterende producten ervaren ze hierdoor een enorme boost in huidverjonging en zullen veel huidproblemen verdwijnen.

We werken daarnaast met uitsluitend wetenschappelijk onderbouwde behandeltechnieken, waaronder Venus Concept, De Icoone Laser, De Skinpen, De Adipologie en diverse (chemische) peelings.

Wie ben jij:

 • Je bent gediplomeerd een gemotiveerde schoonheidsspecialiste.
 • Je hebt een warme persoonlijkheid en kunt inspelen op de wensen van de klant.
 • Je bent een sociaal en zelfstandig werkend persoon, die positief is ingesteld en communicatief sterk is.
 • Je geniet van het effect dat een goede massage kan hebben op de huid.
 • Je kunt snel schakelen en al het geleerde combineren zodat je elke behandeling het maximale resultaat behaalt.
 • Na de intake ben jij de persoon die onze visie uitdraagt en ondersteund.

Wat bieden wij jou?

 • Een zelfstandige functie waar jij klanten begeleid van huidvraag naar gewenst resultaat.

 • Waar je een langdurige relatie met de klant opbouwt en tussentijds de klant adviseert in behandelingen en producten om tot verbluffende resultaten te komen.

 • Een fijne werkplek waar we altijd met vernieuwing bezig zijn en waar jij de kans krijgt om met ons mee te groeien door middel van opleidingen en trainingen.

 • Een 20-urige werkweek, die jij zelf mag uitbouwen naar een fulltime functie.

 • Je krijgt vooraf een intensieve massage training van Green Touch Education en ook voor de andere merken ga je de nodige trainingen volgen zodat je precies weet wat je de klant kunt adviseren en welke behandeltechnieken en werkstoffen je kunt toepassen en combineren.

  Wil jij jouw passie voor de huid bij ons naar voren brengen? Pak dan je kans om jezelf door te ontwikkelen, met een baan vol afwisseling en voldoening.

   

CONtACT

Stuur je sollicitatie voorzien van CV voor 31 augustus naar:

rianijburg@live.nl
T.a.v. Ria Nijburg
Tijdloos Huidinstituut
Steentilstraat48
9711 GP
Groningen

Voor vragen kun je ook contact opnemen met: Ria Nijburg op telefoonnummer 050-8800178 

Kennis maken?

Heb je huid lief, wij helpen je daarbij! Maak een afspraak om kennis te maken en ontdek wat we voor jou en je huid kunnen betekenen.

Bekijk ook:

Kennismaking

Oplossingen

Blog

Contact