Acne behandeling

De behandelingen Acne therapie, ontharen therapie en camouflagetherapie kun je eventueel vergoed krijgen via de verzekering. Voor vragen neem dan contact op.

PEELINGS, GLYCOLZUUR, SALIZYLZUUR, CHEMISCHE PEELINGS, PRX- T33 

Wij werken met verschillende intensieve peelings. Allemaal met hun eigen werking en zonder down time. Deze intensieve peelings stimuleren de levende cellen in je huid tot aanmaak van collageen en elastine. Dit doordat je huid een“lichte beschadiging”oploopt waardoor je huid een paar dagen hard moet werken om weer in balans te komen. De peeling gaat heel gemakkelijk diep de huid in, tot aan de levende laag, en neemt hierbij alle nodige werkstoffen mee de huid in. Dit zorgt ervoor dat de huid snel weer opknapt en alle huidfuncties verbeteren. Een droge/vette of gevoelige huid wordt weer een normale huid. Daarnaast verwijdert de peeling het bovenste laagje van je huid waardoor je poriën verfijnen, oneffenheden verdwijnen en je pigmentvlekjes verminderen.

DERMAPEN BEHANDELING

Door middel van hele kleine naaltjes maken we gaatjes in de huid. Tegelijkertijd werken we met een actief serum die doordat je huid open is heel snel en diep wordt opgenomen. Door de kleine gaatjes denkt je huid dat íe gewond is en zal alles in z’n werking zetten om dit zo snel mogelijk te gaan herstellen waardoor je huid versneld collageen en elastine zal gaan aanmaken. De behandeling is niet helemaal pijnloos maar het needlen zelf duurt maar ongeveer 4-5 minuten. Deze behandeling is ideaal bij littekentjes door acne, huidverslapping en pigmentvlekjes.

Eminence Organics Acne behandeling

De Eminence Organics Acne behandeling is een behandeling met de focus op het verdunnen van de huid d.m.v. verschillende peelings, waaronder een combinatie van de volgende: een Enzymatische, Glycolzuur, Melkzuur of Salicylzuur-peeling. Daarna gaan we de huid uitzuiveren. De producten van Eminence zijn 100% natuurlijk en zorgen voor meer balans in de huid qua talgproductie, hydratatie en nutriënten.

Heb je (ook) last van andere huidproblemen? Of ben je benieuwd naar welke oplossingen wij nog meer bieden? 

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook:

Kennismaking

Oplossingen

Over ons

Blog

Contact

Kennis maken?

Wij werken altijd met een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen kijken welke behandeling het beste bij jou past!

Reviews