Over ons

Ben je benieuwd naar wie wij zijn en wat we voor jou kunnen betekenen?

Dé bewuste schoonheidssalon

Leef, lach en heb je huid lief!

Vroeger waren schoonheidssalons er hoofdzakelijk voor fijne behandelingen van je huid: tegenwoordig kunnen wij véél meer! Met de modernste technieken richten we ons op een high-tech manier op natuurlijke huidverjonging en huidverbetering.

We genieten iedere dag van ons werk en de manier waarop we onze klanten kunnen helpen. Dit komt doordat wij de laatste jaren steeds meer mogelijkheden krijgen door verschillende technieken en apparatuur te combineren. Hierdoor worden onze gasten steeds blijer en zelfverzekerder: daar doen wij het uiteindelijk voor!

Resultaten die vijf jaar geleden niet mogelijk waren zonder chirurgische ingreep, zien wij nu dagelijks in onze salon door middel van natuurlijke en duurzame huidverbetering.

“Bij Tijdloos vinden wij het belangrijk dat je je fijn voelt. Een mooie huid helpt om je fijn te voelen en die verzorg je van binnen en van buiten.”

Gespecialiseerde huidverjonging

Vanaf het eerste moment dat je bij ons in de stoel ligt, richten we ons op het bindweefsel en spieren die vastzitten. Hierdoor wordt;

  • je huid gezonder;
  • je gezicht natuurlijk gelift;
  • en je huid actiever.

Een verslapte huid weer volume geven waardoor de eigen contouren weer terugkomen: daar worden we blij van!

 

Kennis maken?

Heb je huid lief, wij helpen je daarbij! Maak een afspraak om kennis te maken en ontdek wat we voor jou en je huid kunnen betekenen.

Bekijk ook:

Kennismaking

Oplossingen

Blog

Contact

Onze huidexperts

Bij Tijdloos Beauty werken experts met meerdere opleidingen en specialisaties, gericht op huidverjonging en huidverbetering.

Reviews