Organic Touch: Deep tissue massage voor natuurlijke huidverstrakking

Door spanningen kunnen blokkades ontstaan in het bindweefsel en jouw spieren, in bijvoorbeeld je gezicht, hals of nek. Herken jij dit gevoel en wil jij je huid en je gezicht weer laten ontspannen? Met een deep tissue massage van Organic Touch is dat mogelijk! De
Organic Touch massage wordt helemaal geïntegreerd in de behandeling. Terwijl de massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de ingrediënten van Éminence Organics diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. Het is een massage waarin rustige krachtige en diepgaande weefselmassage centraal staan. Dit maakt de behandeling intensiever dan een traditionele gezichtsbehandeling. De Organic Touch behandeling in Groningen bij Tijdloos Huidinstituut geeft je huid weer energie, ontgift en verjongt door  het op gang brengen van de doorbloeding. Daarnaast heeft de behandeling een ontspannende werking op je huid en geeft direct een natuurlijke huidverstrakking. Neem contact op of plan een afspraak in om je huid te laten ontspannen!

 

Hoe werkt de deep tissue massage?

Spanning kan ontstaan door bijvoorbeeld een druk leven of stress. Veel van deze spanningen slaan op jouw spieren in je gezicht, hals en decolleté op. Dit kan erg vervelend zijn. Zo kunnen er blokkades, verklevingen en verhardingen ontstaan in het bindweefsel. Een deep tissue massage van Organic Touch laat je spieren weer ontspannen en stralen. Dat doen we door een bindweefselmassage op het gezicht, hals of decolleté. Deze bindweefselmassage in Groningen van Tijdloos heeft meerdere effecten:

  • Natuurlijke huidverstrakking
  • Huidverjonging
  • Gezonde huid
  • Versterkt huidopname

Bij de deep tissue massage gebruiken we massagetechnieken om je spieren te laten ontspannen. Daarnaast maken we gebruik van de producten van Organic Touch. De producten van Éminence Organics zitten boordevol werkzame ingrediënten die diep in de huid hun werk doen. De massage en producten brengen de doorbloeding in je huid weer op gang waardoor jouw huid nieuwe voedingsstoffen en zuurstof aanmaakt. Daarnaast zal je huid ontgiften en afvalstoffen afvoeren, wat zorgt voor een gezonde huid en een natuurlijke huidverstrakking. Ook verjongt de bindweefselmassage in het gezicht, hals of decolleté je huid. Dat komt doordat de behandeling ook de opbouw van collageen en elastine activeert, wat resulteert in een mooie stevige huid. Tenslotte versterkt de deep tissue massage de opname van je huid, waardoor je huidproducten nog effectiever zijn.

 

Wanneer bindweefselmassage op gezicht, hals of decolleté?

Als je veel spanning of blokkades in het gezicht, hals of decolleté voelt, is een deep tissue massage zeker aan te raden. Met de Organic Touch bindweefselmassage op het gezicht, hals of decolleté kan je op een natuurlijke manier een gezonde ontspannen huid realiseren.

Hoeveel behandelingen van Organic Touch?

Een bindweefselmassage op het gezicht, hals of decolleté is een kuur van vier behandelingen. Je komt vier weken achter elkaar bij ons langs om het resultaat van ontspannen spieren en weefsel te behouden. Al na de eerste behandeling ervaar je minder spanning in je gezicht. Na de behandeling is normaal onderhoud van vier tot zes weken voldoende.

 

Hoeveel kost een bindweefselmassage in Groningen?

Een Organic Touch behandeling kan je al laten doen vanaf €112,50. Deze behandeling duurt 60 minuten. Wij raden een behandeling van 75 en 90 minuten aan omdat wij hierbij meer tijd hebben om het weefsel te laten ontspannen. Bij aankoop van vier behandelingen krijg je een serum cadeau dat past bij jouw huidtype.

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook:

Kennismaking

Oplossingen

Over ons

Blog

Contact

Kennis maken?

Wij werken altijd met een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen kijken welke behandeling het beste bij jou past!

Reviews