Chemische peeling in Groningen

Hoe werkt een chemische peeling van pHformula?

PHformula is de eerste pharma-cosmeceutische productlijn die het resultaat van een combinatie tussen medische wetenschap en cosmetica combineert. Met pHformula resurfacing stimuleer je de celaanmaak tot in de dieper gelegen huidlagen. Dat komt door de werking van het PH-DVC delivery complex. Het PH-DVC delivery complex zorgt voor maximale toevoer van actieve werkstoffen. Daarnaast beperk je hierdoor met de pHformula resurfacing, de huidvervelling en huidirritatie wat ontzettend fijn is!

Merkwaarden waar pHformula voor staat zijn:

 

  • De eerste pharma-cosmeceutische productlijn
  • Uniek PH-DVC delivery complex
  • Gecontroleerde skin resurfacing
  • Formules van maximale sterkte zonder medische voorschriften
  • Uitgebreide trainingen en educatiemateriaal
  • Dermatologisch getest skin resurfacing systeem
  • Unieke dubbelzijdige combinaties van skin resurfacing

Kan een chemische peeling in het gezicht?

Een chemische peeling van pHformula kan worden ingezet op gewenste plekken op je huid. Zo is een peeling in het gezicht zeker mogelijk. Ook heeft pHformula voor verschillende huidproblemen speciale concepten ontwikkeld.

Bij ons krijg je de behandeling vanaf:

45 minuten milde resurfacing voor € 89,-.
60 minuten milde tot middeldiepe resurfacing voor € 112,50
75 minuten middeldiepe tot diepe resurfacing voor € 135,-

AC resurfacing: chemische peeling voor acne 

Acne komt vaak voor in het gezicht, rug en decolleté en kan erg vervelend zijn. Met een peeling kan je dit onder controle krijgen. De chemische peeling van pHformula vermindert snel onzuiverheden, ontstekingen en grove poriën. Dus het transformeert jouw huid van binnenuit. Voor acne adviseren wij een kuur van 4 behandelingen in een periode van ongeveer 12 weken.

AGE resurfacing: peeling voor huidverjonging 

Door de pHformula peeling kan je jouw huid verjongen. Door de stimulatie van de cellen in de huid, het hydrateren en het produceren van collageen, verminder je fijne lijntjes, rimpels en zonneschade. Daarnaast maken wij met de peeling in Groningen de doffe huid weer stralend.

MELA resurfacing: pigmentpeeling/zwangerschapsmasker 

Door overproductie van melanine kan hyperpigmentatie ontstaan. Te veel melanine produceert je huid door zonschade, hormonen of door een ontstekingsreactie. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren tijdens je zwangerschap of door gebruik van medicijnen. Gelukkig kunnen hyperpigmentatie met een peeling in je gezicht of op een andere gewenste plek behandelen en egaliseren.

CR resurfacing: chemische peeling voor chronische roodheid 

Ook is resurfacing een effectieve behandeling voor chronische roodheid, couperose en rosacea. De pHformula resurfacing vermindert couperose en rosacea of extreme roodheid en gaat ontstekingen tegen. Daarbij kalmeert niacinamide met verschillende vitamines. Vitamine B3 kalmeert je huid en vitamine A en C zetten de huid aan tot vernieuwing.

Plan jouw peeling in Groningen van pHformula! 

Wil jij graag jouw huidproblemen aanpakken met een chemische peeling in je gezicht of ergens anders op je huid? Plan dan direct een afspraak in voor een pHformula peeling in Groningen!

Voor en na

 

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook:

Kennismaking

Oplossingen

Over ons

Blog

Contact

Kennis maken?

Wij werken altijd met een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen kijken welke behandeling het beste bij jou past!

Reviews