Pigmentvlekken verminderen met Me-line

Ontdek meer over de pigmentbehandeling Me-Line

Hoe werkt een pigmentbehandeling van Me-line?

Pigmentvlekken verminderen met een pigmentbehandeling van Me-line is een unieke manier ten opzichte van andere methodes. De kracht van deze behandeling zit hem in het belangrijke ingrediënt tranexaminezuur. Artsen schrijven tranexaminezuur voor aan patiënten met hyperpigmentatie. Denk dan bijvoorbeeld aan donkere pigmentvlekken in het gezicht, rondom de ogen en aan mensen met melasma. Tranexaminezuur in combinatie met de andere ingrediënten van Me-line zorgen voor een ontzettend goed resultaat om pigmentvlekken te reduceren. Een Me-line pigmentbehandeling doen we in meerdere behandelingen in combinatie met het gebruik van verzorgingsproducten voor thuis om pigmentvlekken van binnenuit aan te pakken.

Pigmentbehandeling in kuurverband

Met een kuur van gemiddeld vier maanden verminder je pigmentvlekken in het gezicht. Deze kuur bestaat uit vier behandelingen, waarnaast je thuis gebruikmaakt van ondersteunende producten van Me-line. Deze producten zijn onderdeel van de pigmentbehandeling.

Behandeling 1: Me-line peeling masker

Bij de eerste behandeling reinigen en ontvetten we eerst jouw huid. Na het opfrissen van de huid brengen we een peeling masker aan en laten deze 15 minuten op de pigmentvlekken op het gezicht inwerken. Na de eerste 15 minuten, brengen we het masker weer plaatselijk aan op de pigmentvlekken. Als de 15 minuten om zijn, verwijderen we het masker met een kompres en gaan we jouw huid verzorgen. Dit doen we door het aanbrengen van een moisturizer, een dagcrème en een SPF.

Behandeling 2: Me-line microneedling

Vier tot vijf weken na de eerste behandeling kom je weer terug bij ons in de salon voor de volgende stap, namelijk microneedling. We reinigen en ontvetten eerst weer de huid, waarna we een serum aanbrengen door middel van microneedling. De ingrediënten, zoals tranexaminezuur van de Me-line die we hierbij gebruiken, zorgen voor anti-oxidatie en hebben een ontstekingsremmende werking. Dit verstoort de aanmaak van pigment, waardoor we de pigmentvlekken in het gezicht verminderen. Wederom verzorgen we jouw huid na de behandeling weer met moisturizer, dagcrème en SPF.

Behandeling 3: Me-line peeling masker

Na vier tot vijf weken heten we je weer welkom in onze salon voor de derde behandeling. Bij deze behandeling herhalen we de eerste. Dus we brengen weer een peeling masker aan op de pigmentvlekken van je gezicht. Na de pigmentbehandeling, gebruik je thuis ook een peeling masker.

Behandeling 4: Me-line peeling masker of microneedling

Weer vier tot vijf weken later kijken we naar wat je huid nodig heeft. Het hangt af van het resultaat of microneedling nog een keer nodig is om pigmentvlekken te verminderen.

Behandeling 5: evaluatie en spotbehandeling

Na vier tot vijf weken is het tijd voor de laatste behandeling van de kuur, waarbij we plaatselijke pigmentvlekken van het gezicht aanpakken waar nodig. We kijken en bespreken samen de resultaten van de pigmentbehandeling.

Jouw huid verzorgen na de behandeling

Na een pigmentbehandeling met een peeling komt er een schilferende huid reactie op gang, die ongeveer 5 tot 7 dagen duurt. Het kan voorkomen dat de pigmentvlekken in het gezicht eerst donkerder kleuren en daarna pas schilferen, maar dat verschilt per huid. Tijdens het schilferproces is de huid extra kwetsbaar en gevoelig voor zonlicht. Daarom mag je niet de zon in en gebruik je dagelijks SPF 50+. Ook is het belangrijk om de kuur thuis langzaam op te bouwen zodat de huid aan de anti-oxidanten, verhelderende stoffen, tranexaminezuur, andere zuren en pigmentremmers kan wennen.

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook:

Kennismaking

Oplossingen

Over ons

Blog

Contact

Voor en na

Kennis maken?

Wij werken altijd met een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen kijken welke behandeling het beste bij jou past!

Reviews