Ontdek hoe de Venus Versa jou helpt aan een jongere en gezondere huid

Wil jij ook een egale huid, minder huidbeschadigingen, een stralend gezicht en het liefst in zo min mogelijk tijd? Dan hebben wij erg goed nieuws voor jou. Met ons nieuwe product de Venus Versa kunnen wij jou namelijk nog beter, sneller én natuurlijker voorzien van een gezonde verbetering van de huid. Met de verschillende technieken die de Venus Versa ons te bieden heeft, helpen we jou graag aan een gezondere en stralende huid.

Wat is de Venus Versa?

De Venus Versa is een apparaat dat ons nieuwe behandelingen biedt om te kunnen bijdragen aan natuurlijke huidverbeteringen en meerdere huidproblemen. Met de Venus Versa kunnen we sneller en effectiever ongewenste haargroei, acne en rimpels tegengaan. De Venus Versa bestaat uit IPL, MP2 en non-fractionele radiofrequentie technieken, waardoor we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden voor elk huidtype en conditie. Zo kunnen wij jou nog beter helpen en laten voelen in je eigen huid!

De TriBella behandeling: alles in één

Deze huidvernieuwende behandeling biedt dus niet één, niet twee, maar drie opties tegelijk aan. Dit zorgt voor een uitgebreide en effectieve oplossing waarmee we jouw huid weer kunnen laten stralen! De behandeling pakt pigment aan, maakt de huid strakker en de huidstructuur gladder. Door fotofacial, anti-aging en huidvernieuwende technieken in één behandeling te combineren, krijg jij weer een jongere en stralende huid.

Hoe werkt de behandeling precies?

Fotofacial, oftewel IPL, verwijdert pigment, rode vlekjes en storende vaatjes door middel van warmte en absorptie van lichtflitsen. Daarnaast draagt het bij aan een mooie en gelijkmatige gekleurde huid. Ook focust anti-aging zich met de unieke MP2 technologie op de aanmaak van collageen en fibroblasten, wat zorgt voor een gezondere en jongere huid. Als afronding wordt de huidverbetering gestimuleerd met nano-fractionele radiofrequentie. Hierbij worden in en op de houd minuscule wondjes gemaakt die daarna worden genezen door het omliggende weefsel. Door het natuurlijke herstelproces, maakt de huid meer collageen aan en worden grove poriën, littekens en fijne lijntjes zichtbaar verminderd en vindt er een enorme verstrakking plaats.

Snelle behandeling en kort herstel

Naast dat meerdere huidproblemen tegelijk kunnen worden aangepakt met de TriBella methode, is er nog meer wat deze behandeling zo fijn maakt. Het werkt namelijk een stuk effectiever. De drie technieken versterken elkaar waardoor er minder tijd nodig is om de gewenste resultaten te behalen. Zo zijn er vaak maar drie tot vijf TriBella behandelingen nodig met een tussenperiode van vier tot zes weken. Ook heeft de TriBella behandeling een korte en snelle herstelperiode. 48 tot 72 uur na de behandeling mag je alweer zonbescherming en make-up aanbrengen.

Ook losse behandelingen mogelijk met de Venus Versa

Het is fantastisch dat de Venus Versa zo veel mogelijkheden biedt en dat alles tegelijk toegepast kan worden, maar we begrijpen ook dat dit niet altijd nodig is. Het is daarom ook mogelijk om de technieken van de Venus Versa los van elkaar toe te passen. Zo kan de behandeling nog steeds bijdragen aan een strakkere en gezondere huid, zodat jij je weer goed voelt!

Zorg voor een egale huid met nano-fractionele radiofrequentie

Met nano-fractionele radiofrequentie merk je al binnen een aantal behandelingen dat je huid er gladder, stralender en gezonder uit ziet. De behandeling zorgt namelijk voor vermindering van huidbeschadigingen, littekens, oneffenheden en rimpels en zorgt voor een verstrakking van de huid. Na de behandeling ontstaat er een milde roodheid van de huid, maar je kan na 48-72 uur weer je dagelijkse make-up en skincare producten gebruiken. Nano-fractionele radiofrequentie is veilig voor elk huidtype, maar hoeveel behandelingen precies nodig zijn voor het optimale resultaat verschilt per persoon. Meestal zijn drie behandelingen voldoende.

Geef jezelf een jongere en rustigere huid met IPL

Bij IPL worden pigmentvlekjes en bloedvaatjes op het gezicht verwijderd waardoor de gehele teint rustiger en jonger wordt. Ook heeft de behandeling een verstevigende werking. IPL is een milde behandeling. Direct na de behandeling kun je je eigen skincare en make-up weer gebruiken. Wel is het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de zon, aangezien het een lichtbehandeling is. Twee weken voor en na de behandeling is het belangrijk om uit de zon te blijven en je huid goed te beschermen met een goede SPF. Bij het behandelen van pigment kunnen er in sommige gevallen korstjes ontstaan. Deze verdwijnen gelukkig vanzelf en laten geen littekens achter. Wel is het belangrijk om hier niet aan te gaan krabben, want dit kan wel zorgen voor eventuele littekens.

Laat je huid jonger lijken met de nieuwe MP2 techniek

Tijdens deze comfortabele behandeling zonder herstelperiode worden fijne lijntjes en rimpels op een aangename manier verminderd en wordt er volume gecreëerd die bij het ouder worden verloren is gegaan. Deze unieke techniek zorgt voor warmte in de diepere huidlagen en stimuleert hierbij onder andere de aanmaak van collageen en elastine. Collageen trekt door de warmte samen, waardoor de behandeling een verstrakkend effect heeft. Ook stimuleert de behandeling de aanmaak van collageen en worden er nieuwe elastine vezels aangemaakt. Het aantal behandelingen verschilt per persoon, maar meestal zijn er vijf tot acht behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Plan een afspraak in!

Wil je de Venus Versa bij ons komen uitproberen? Plan dan snel een afspraak in! Heb je eerst nog wat meer informatie nodig of ben je benieuwd welke behandeling het beste bij jou past? Dan kan je ook contact met ons opnemen. Samen kijken we wat de perfecte behandeling is voor jou en zorgen we voor een fijne ervaring!

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook:

Kennismaking

Oplossingen

Over ons

Blog

Contact

Kennis maken?

Wij werken altijd met een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen kijken welke behandeling het beste bij jou past!

Reviews