Specialistische behandelingen

Coaguleren, camouflage en elektrisch epileren

COAGULEREN

Coaguleren is het verwijderen op de huid gelegen oneffenheden of bloedvaatjes door middel van stroom. Tijdens de behandeling worden huidoneffenheden snel en eenvoudig verwijderd zonder littekens. De huid- oneffenheden worden verhit met elektrische laagstroom. Dit kan een beetje pijnlijk zijn maar meestal duurt dit maar kort. Vaak ontstaat er tijdens de behandeling tijdelijke roodheid en een kleine verdikking rond het behandelde gebied. Dit komt door de warmte die vrijkomt bij het naaldje. Ook kan er een korstje ontstaan deze zal binnen ongeveer twee weken verdwijnen. Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat (afhankelijk van de grootte).

CAMOUFLAGE

Spataderen, wijnvlekken, geboorteplekken en andere littekens zijn vaak blijvende oneffenheden die behoorlijk hinderlijk kunnen zijn. Cosmetische chirurgie kan bepaalde huidafwijkingen in veel gevallen verminderen, maar vrijwel altijd blijven er delen van de plek zichtbaar.

HOE WERKT EEN BEHANDELING MET CAMOUFLAGEPRODUCTEN?

specifiek zijn ontwikkeld voor camouflage, zowel wat betreft houdbaarheid, slijtvastheid als vochtbestendigheid. Door de producten op de juiste manier te mengen, wordt de kleur samengesteld die het best overeenkomt met jouw huidkleur. Een fixatie met poeder en/of een spray zorgt ervoor dat de camouflage niet afgeeft (waterproof).

LEER ZELF CAMOUFLEREN

De behandeling leidt geeft vaak hele mooie resultaten. Omdat het om blijvende afwijkingen gaat en de camouflage niet definitief is, is het echter belangrijk dat je zelf leert om de camouflage aan te brengen. Wij gaan je daarbij helpen.

VERGOEDING DOOR ZORGVERZEKERAARS

Veel zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de kosten van een camouflage behandeling. Bekijk hiervoor je polisvoorwaarden zodat je weet aan welke voorwaarden jouw behandelaar moet voldoen.

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook:

Kennismaking

Oplossingen

Over ons

Blog

Contact

Kennis maken?

Wij werken altijd met een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen kijken welke behandeling het beste bij jou past!

Reviews