Oxy Nova zuurstof

Wat is een Oxy – Nova zuurstofbehandeling en wat doet het? Kom achter de 7 voordelen van deze behandeling.

Maximale hydratatie voor een jonge, stralende en jeugdige huid 

Misschien heb je er al eens over gehoord, de Oxy – Nova zuurstofbehandeling. Deze behandeling is favoriet bij Amerikaanse sterren, zoals Madonna en Eva Longoria, omdat het zorgt voor een optimaal gehydrateerde huid met als resultaat een stralende huid. Ook komt deze behandeling steeds vaker voorbij in gesprekken over geavanceerde huidverzorging en wellness. Maar wat maakt deze behandeling nu eigenlijk zo bijzonder? Op deze pagina nemen we je mee in wat de behandeling precies inhoudt, wat de voordelen zijn en waar het goed voor is.

Wat is een Oxy – Nova zuurstofbehandeling en wat doet het?

Bij de oxy-Nova zuurstofbehandeling wordt gebruik gemaakt van 98% geconcentreerde zuurstof dat met een druk van 2 bar in de huid wordt gebracht. Hierdoor is het mogelijk om diep door te dringen tot de dermis zonder naalden te gebruiken. Dit geeft de huid direct een maximale hydratatie en een enorme boost, perfect voor de gevoelige huid!

De behandeling wordt gecombineerd met een glycolpeeling, een intensieve bindweefselmassage en een lymfdrainage. Na de behandeling zie je direct een stralende en optimaal gehydrateerde huid en is daarom geschikt als eenmalige behandeling voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid. De behandeling kan ook in kuurverband gedaan worden, waardoor het mooiste resultaat behaald wordt.

Benieuwd of deze behandeling geschikt is voor jou?

De 7 voordelen van de Oxy – Nova zuurstofbehandeling

De Oxy – Nova zuurstofbehandeling is een innovatieve huidbehandeling die de kracht van pure zuurstof benut om de gezondheid en schoonheid van de huid te verbeteren. Deze behandeling heeft bewezen resultaten in het stimuleren van de celstofwisseling. De huid wordt diep doordrenkt met voedingsstoffen en krijgt een onmiddellijke boost. Hier zijn enkele voordelen van deze behandeling:

  1. Optimale hydratatie: de pure zuurstof in deze behandeling helpt de huidcellen om vocht beter vast te houden, wat resulteert in een onmiddellijke diepe hydratatie. Je zult versteld staan hoe fris en stralend je huid er na afloop uitziet.
  2. Vermindering van lijntjes en rimpeltjes: de behandeling is ontworpen om fijne lijntjes en rimpels op te vullen, waardoor je een gladdere huid krijgt. Het is een effectieve niet-chirurgische oplossing voor diegenen die de tekenen van veroudering willen verminderen.
  3. Verfijnde poriën: de zuurstofbehandeling helpt ook bij het verfijnen van de poriën, waardoor ze minder zichtbaar worden. Dit resulteert in een egalere huidtextuur en een stralende huid.
  4. Combinatie met bindweefselmassage en lymfedrainage: om de voordelen van de zuurstofbehandeling te vergroten, wordt deze gecombineerd met een glycolzuurpeeling, een bindweefselmassage en een lymfedrainage. Deze technieken verbeteren de bloedcirculatie en helpen gifstoffen af te voeren, wat de algehele gezondheid van de huid ten goede komt.
  5. Peeling voor een volle en stevige huid: een peeling maakt vaak deel uit van de oxy- nova zuurstofbehandeling. Deze intensieve peeling van zuren verwijdert dode huidcellen en verbetert de opname van de huid, waardoor de huid er vol en stevig uitziet.
  6. Ideaal voor speciale gelegenheden: deze behandeling is perfect voor speciale gelegenheden waar je wilt stralen, zoals bruiden en bruidsmoeders. Het geeft je huid een onmiddellijke oppepper en een gezonde gloed.
  7. Kuurbehandeling voor langdurige resultaten: als je op zoek bent naar langdurige resultaten, kun je overwegen om de oxy – nova zuurstofbehandeling in kuurverband te volgen. Dit kan helpen om de eerste tekenen van lijntjes en rimpels te verminderen en je huid aanzienlijk te verbeteren.

Maak een afspraak voor je Oxy – Nova zuurstofbehandeling!

Kortom, de Oxy – Nova zuurstofbehandeling is een innovatieve huidbehandeling, waarmee je direct een gezonde, stralende en jeugdig uitziende huid bereikt. Of je nu een snelle oppepper nodig hebt voor een speciale gelegenheid of langdurige verbeteringen wilt zien, deze behandeling biedt een op maat gemaakte oplossing voor jouw huid verzorgingsbehoeften. Ervaar de transformatie en geniet vol zelfvertrouwen van een jeugdige en stralende huid met de Oxy – Nova zuurstofbehandeling.

Ben je overtuigd van de behandeling of heb je nog vragen? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak bij onze locatie in het centrum van Groningen.

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook:

Kennismaking

Oplossingen

Over ons

Blog

Contact

Kennis maken?

Wij werken altijd met een kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen kijken welke behandeling het beste bij jou past!

Reviews