RIMPELS? VOORGOED VERLEDEN TIJD!

Je kunt het ontkennen, maar dat heeft weinig zin: als je ouder wordt, zie je dat aan je huid. Je krijgt rimpels, lijntjes en de huid wordt slapper. Maar wist je dat huidveroudering al vér voordat het zichtbaar wordt, is ingetreden? Extra verzorging op het moment dat je de tekens van ouder worden ziet, is goed. Maar voorkomen dat je méér rimpels en lijntjes krijgt, nog beter.

HUID OP HAAR BEST

Tussen je twintigste en vijfentwintigste levensjaar beleeft je huid haar hoogtepunt en is ze op haar best. En ook al merk je het dan nog niet, maar al vanaf dat moment begint de huidveroudering. De huid wordt dunner en de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur nemen af. Dat is jammer, want deze stoffen zorgen er nu juist voor dat de huid stevig is, gehydrateerd blijft en volume heeft. Wanneer er niets gebeurt om dit te compenseren, ontstaan er lijntjes en rimpeltjes. Maar ook verslapt de huid, wat je bijvoorbeeld kunt zien aan een minder scherpe kaaklijn.

 

OORZAKEN HUIDVEROUDERING

Hoezeer jij last hebt van huidveroudering is van verschillende factoren afhankelijk. Dit zijn oorzaken zoals:

  • erfelijkheid
  • ultraviolette straling (zonlicht en zonneapparatuur)
  • roken
  • zwaartekracht
  • hormonen
  • voeding
  • luchtverontreiniging
  • klimatologische factoren

 

TEGEN HUIDVEROUDERING

Tegenwoordig is er steeds meer kennis over de oorzaken van huidveroudering, en daarmee is er ook meer kennis over wat je ertegen kunt doen. Een goede verzorging voor je lichaam is erg belangrijk. Met andere woorden; goede voeding en voldoende water kunnen veel betekenen voor een mooie huid. Maar ook de juiste verzorging speelt hierin een belangrijke rol. Goede zonbescherming, zorgvuldige reiniging en een voedende crème passend bij jouw huidtype vormen gezamenlijk al een goede eerste stap. Maar ook is het nuttig zo nu en dan wat extra’s voor je huid te doen.

 

DE BEHANDELING

Bij Tijdloos Beauty bieden we verschillende behandelingen aan om je ouder wordende huid te voeden en te verzorgen. We stemmen dat specifiek af op wat jouw huid nodig heeft. Dat is altijd een stukje maatwerk, want iedere huid is immers weer anders. De Venus Swan behandeling is daarbij uitermate geschikt voor een oudere huid. Met een speciale techniek wordt je huid verwarmt. Dat zorgt ervoor dat je collageen (het stofje dat zorgt voor de stevigheid van je huid) zacht wordt en het meer vocht kan opnemen. De fibroblasten, de ‘fabriekjes’ die collageen en elastine (een stofje dat zorgt voor veerkracht en elasticiteit) aanmaken, worden geactiveerd. Al na één behandeling zie je resultaat, maar in kuurverband haal je pas écht het beste in je huid naar boven. Hiermee oogt je huid niet alleen mooier, maar is de huid ook nog eens veel gezonder.

 

OVER TIJDLOOS BEAUTY

Leef, lach en heb je huid lief! Dát is het motto van de beautyspecialisten van Tijdloos huidinstituut. Een mooie huid helpt je om je fijn te voelen, en die verzorg je van binnen én van buiten. Op verschillende manieren helpen de beautyspecialisten jou daar een handje bij. Is mooi oud worden jouw voornaamste doel? Of wil je eindelijk je acne grondig aanpakken? Met de huidverbeterende behandelingen (die vaak ook nog vergoed worden) worden jouw huidproblemen verholpen.

Toe aan een momentje voor jezelf? Terwijl jij heerlijk ontspannen op de behandelstoel ligt en ontsnapt aan de alledaagse drukte, wordt jouw huid ook in de watten gelegd met natuurlijke producten. Onmisbaar voor een mooie, gezonde en stevige huid is goede voeding. Daarom ontvang je bij Tijdloos Beauty ook voedingsadvies bij huidproblemen. De beautyspecialisten volgen de nieuwste technieken op beautygebied op de voet, en zorgen ervoor dat de beste technieken en de behandelingen elkaar aanvullen.

 

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 28 september 2019
Geplaatst door: Ria Nijburg