ZIE JE DE EERSTE (LACH)RIMPELTJES IN DE SPIEGEL?

Ben je rond de 30? jaar en zie je je huid slapper worden en de eerste rimpeltjes verschijnen? Denk jij dat Botox en fillers de enige oplossing zijn voor een mooie stevige en stralende huid? Maak je niet ongerust, je huid kan ook op een natuurlijke manier uitstekend verzorgd worden. Met behoud van je eigen uitstraling kun je zeker weer 5 tot 10 jaar terug in tijd gaan. Met specifieke behandelingen in onze salon gaan we jouw huid stimuleren tot aanmaak van collageen en elastine. Jouw huid wordt weer actief en gaat aan het werk.Ben je rond de 30? jaar en zie je je huid slapper worden en de eerste rimpeltjes verschijnen? Denk jij dat Botox en fillers de enige oplossing zijn voor een mooie stevige en stralende huid? Maak je niet ongerust, je huid kan ook op een natuurlijke manier uitstekend verzorgd worden. Met behoud van je eigen uitstraling kun je zeker weer 5 tot 10 jaar terug in tijd gaan. Met specifieke behandelingen in onze salon gaan we jouw huid stimuleren tot aanmaak van collageen en elastine. Jouw huid wordt weer actief en gaat aan het werk.

WELKE BEHANDELINGEN TEGEN DE EERSTE RIMPELTJES ZETTEN WIJ IN?

Wij hebben veel behandelingen die de celstofwisseling stimuleren. Denk hierbij aan bindweefselmassage, de collageenlamp, chemische peelings en natuurlijk de Venus Swan. Doordat je huid actief wordt denkt jouw lichaam dat er iets in je huid aan de hand is en stuurt er daarom extra voedingsstoffen naartoe. Door de activiteit en de extra voedingsstoffen kan je huid in korte tijd collageen en elastine aanmaken en wordt je huid weer stevig en gezond. Het is dus een samenwerking tussen de behandelingen die wij uitvoeren en jouw lichaam.

 

IS ER ALTIJD HETZELFDE RESULTAAT?

Voor een goed resultaat heeft jouw lichaam wel de juiste voedingstoffen/bouwstoffen nodig. Het is dus belangrijk dat je gezond en gevarieerd eet. Vermijd stress en neem op tijd voldoende rust. Hier zullen we jou natuurlijk bij adviseren.

HOE KUNNEN WIJ ZIEN OF JIJ RESULTAAT GAAT BEHALEN?

Wij zullen kijken of de kwaliteit van jouw huid zodanig is dat we ook dat resultaat kunnen laten zien dat jij wilt behalen. Dit doen we door middel van een huidscan. Deze huidscan kijkt IN jouw huid en laat de kwaliteit van je collageen en je beschermlaag zien. Is jouw huid nog onder de lijn dan adviseren we jou eerst een periode de collageen-booster supplement in te nemen en stellen we de behandeling nog even uit. Zo weten wij zeker dat wij met onze behandeling ook daadwerkelijk aan jouw verwachting kunnen voldoen.

 

IS HET BELANGRIJK OM PRODUCTEN TE GEBRUIKEN VOOR THUIS?

Ja. Hoewel de echte opbouw van binnenuit komt is het zeker belangrijk om ook van buitenaf jouw huid te verzorgen. Je buitenste laag, de Hydro-lipide laag, moet gezond zijn zodat je niet van buitenaf al je vocht verliest. Vocht is belangrijk voor gezonde cellen en geeft jouw huid die mooie glans. Met vitaminen en zuren kunnen wij van buitenaf jouw huid activeren en stimuleren. Zo versterken de producten de collageenopbouw. Je rimpeltjes en pigmentvlekjes verdwijnen en je huidstructuur verfijnt.

 

WAT ZIJN DE REACTIES VAN ONZE KLANTEN?

Onze klanten zijn allemaal erg blij met het resultaat. Vooral omdat ze weer hun “eigen IK” in de spiegel zien en niet die vermoeide persoon die ze niet zijn. Daarnaast krijgen ze meer energie doordat ze gezonder eten en bewuster leven. Ze zijn bewuster van hun lichaam en voelen dat ze fitter zijn dan ooit.

Wil jij dit ook? Kom dan langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat ons een scan van jouw huid maken. Wij adviseren je graag.

Leef, lach en heb je huid lief!

Ria

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 6 februari 2018
Geplaatst door: Ria Nijburg