WIL JIJ WETEN OF JOUW HUID IN TOPCONDITIE IS?

Heb je één of misschien wel meerdere huidverbeterende behandelingen gehad maar was je teleurgesteld over het resultaat? Dan zou het kunnen zijn dat jouw huid nog niet klaar is voor échte verbetering omdat je huid te weinig collageen heeft. Van niets of bijna niets kunnen wij ook niets maken….. Wij kunnen meten of jouw huid er klaar voor is met de collageen scan. Want om echt resultaat te kunnen behalen en jouw huid 5 -10 jaar terug in tijd te brengen (voller en steviger te maken), is het belangrijk dat je collageen* en je beschermlaag* in top conditie is.

IS JOUW HUID KLAAR VOOR ÉCHTE VERBETERING?

Is je huid in een goede conditie dan kunnen we starten met jouw kuur en weten we dat het eindresultaat een mooie, stralende en stevige huid zal zijn. Is dit niet het geval dan kunnen we eerst in gaan zetten op het herstel van jouw huid. Dit doen we door middel van collageen-opbouwende supplementen en voeding. In de supplementen zitten alle bouwstoffen die nodig zijn om nieuw collageen aan te maken en je beschermlaag te herstellen. Het fijne van deze supplementen is dat ze niet alleen je huid herstellen maar ook je darmen, je gewrichten, je haren en nagels, je stofwisseling, je spieropbouw, cellulitis en striae. Je wordt er dus tegelijk gezonder en fitter van! Hoe fijn is dat?!

 

MET ONZE HUIDSCAN KUNNEN WE IN DE HUID KIJKEN

Met een normale huidscan kijken we naar de buitenkant van je huid. Hierin zien we je huidstructuur, rimpeltjes, pigmentvlekjes, puistjes, roodheid, zonschade en verslapping. Allemaal dingen die wij met het blote oog ook wel kunnen zien. Of je huid echt toe is aan verbetering kunnen we niet van buitenaf bekijken. Daarom kijken we met de scan echt IN je huid. We kunnen naast de kwaliteit van je collageen ook de activiteit en de dichtheid meten. We zien je beschermlaag en of je nieuw collageen aanmaakt. Heel veel inzichten dus die jou verder helpen naar een mooie gezonde stralende huid!

 

GRATIS COLLAGEENSCAN (TWV €45,-) VAN 5 TOT EN MET 18 MAART 2018

Wil jij weten of jouw huid toe is aan verbetering? Of een verstevigende kuur met bindweefselmassage, de Venus, de collageenlamp of de derma-pen echt zinvol is? Maak dan nu een afspraak voor een collageenscan.

Van 5 tot 17 maart 2018 is de scan Gratis. (normaal €45,-)

*Je collageen moet stevig en gezond zijn. Dit is namelijk de basis voor nieuwe cellen en zal net als goede grond bij het zaaien van zaadjes de kwaliteit van je nieuw te maken collageen bepalen.

*Je beschermlaag, je Hydro lipide film moet intact zijn. Deze film is als het ware het jasje van je huid en zorgt er voor dat je huid niet alle vocht naar buiten toe verliest en de cellen gezond blijven. Ook is deze laag de natuurlijke bescherming voor alle schadelijke stoffen van buitenaf. Beide zijn dus belangrijk voor een maximaal en langdurig resultaat.

Wij doen dit graag voor jou!

Liefs Ria

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 22 februari 2018
Geplaatst door: Ria Nijburg