VERSLAPTE HUID? PAK HET AAN MET DE VENUS FACELIFT!

Liters water drinken, een flinke dosis vitamine C of de duurste anti-rimpelcrème. Je doet er alles aan om je huid zo strak mogelijk te houden. Je voelt je nog jong, maar dat verandert niets aan het feit dat je huid verslapt en rimpeltjes zichtbaar worden. Feit is dat je met crèmes en water deze verslapte huid niet weg krijgt. Gelukkig is er een oplossing: de Venus Facelift!

OOK JE HUID WORDT OUDER

Bij rimpels denk je vaak aan je oma, of je buurvrouw die de zeventig al is gepasseerd. Het is inderdaad zo dat de rimpels toenemen naarmate je ouder wordt. Maar wist je ook dat huidveroudering vanaf je 25e levensjaar als begint? Vanaf deze leeftijd neemt de hoeveelheid collageen in je huid met één procent per jaar af. Als resultaat worden er steeds meer rimpels en fijne lijntjes zichtbaar in je gezicht. Het is dus verstandig om vanaf deze leeftijd je huid extra goed te verzorgen. Het is dan belangrijk om producten met werkzame ingrediënten te gebruiken. Werkzame ingrediënten dringen namelijk door de eerste huidlaag heen. Op die manier worden je huidcellen actief gehouden, en wordt huidveroudering uitgesteld.

COLLAGEENDRADEN

Je huid verzorgen is altijd een goed idee. Maar ook daarmee voorkom je rimpels niet. En als ze er zijn, kun je ze in tegenstelling tot vele reclames beweren, niet wegwerken met een crème. Een oplossing kan plastische chirurgie zijn, maar daar zitten veel nadelen aan. Een behandeling waarbij snijden niet van toepassing is, is de DS V-line Collageen draadlift. Tijdens deze behandeling worden zogenaamde collageendraden met een speciaal serum aangebracht in je rimpels. De draden zakken in de huid en stimuleren de aanmaak van collageen. De rimpels gaan hierdoor niet geheel weg. Ze worden in plaats daarvan minder diep, wat een mooi natuurlijk effect oplevert. De behandeling kan worden gedaan in het hele gezicht. Daarnaast zijn er ook lokale behandelingen mogelijk op de volgende plaatsen:

  • Voorhoofd
  • Boven en onder de oogleden
  • Neuslippenplooien
  • Hals en decolleté
  • Handen

VOORDELEN VAN DE DS V-LINE COLLAGEEN DRAADLIFT

Wanneer je geen fan bent van chirurgische ingrepen maar toch af wil van diepe rimpels, zijn collageendraden een goede tussenoplossing. Ze creëren meer volume in je huid en doen je huid jonger lijken. De DS V-Line Collageen Draadlift is een behandeling waar naalden overbodig zijn en snijden niet nodig is. De draadlift is voor elk huidtype geschikt en je hoeft niet te herstellen na de behandeling. De collageendraden kunnen zelfs een rol spelen in het verminderen van de zichtbaarheid van littekens en pigmentvlekken.

IETS VOOR JOU?

Je huid is misschien een gevoelig onderwerp. Wanneer je een behandeling aangaat, wil je zeker weten dat je huid in goede handen is. Daarom doen we bij Tijdloos Beauty altijd eerst een vrijblijvende huidanalyse. We kijken naar je huid, en naar wat er nodig is om jouw doel te behalen. Samen stellen we dan een behandelplan op dat bij jou past. Aarzel niet om contact op te nemen!

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 17 november 2022
Geplaatst door: Ria Nijburg