VERKLAPT: HÉT GEHEIM VAN EEN MOOIE HUID!

Je staat op het schoolplein op je kind te wachten. Om je heen zie je allemaal moeders die net zoals jij hard werken, en ook te maken krijgen met de nodige gebroken nachten veroorzaakt door nachtbrakende kinderen. Als je op het scherm van je telefoon kijkt voor de tijd, vang je een glimp op van je eigen spiegelbeeld. Je stoort je aan je lijntjes en rimpeltjes, die je ondanks die slechte nacht een stuk vermoeider én ouder doen lijken dan je in werkelijkheid bent. Je blik valt op de stralende moeder een eindje verderop. Onmiddellijk vraag je je af: ‘Hoe kan het dat haar huid er wél zo fantastisch uitziet?’

HET IS NIET EERLIJK

Schrale troost: jij bent dus echt niet de enige die het gevoel heeft dat het gras groener is aan de overkant. Want nee, láng niet iedereen is gezegend met een van gezondheid blakende huid die altijd straalt. En nu we toch bezig zijn: ook lang niet iedereen heeft buiken, armen en benen die vrij zijn van putjes, striae en littekens. Natuurlijk ben je helemaal goed zoals je bent, en komt ware schoonheid van binnenuit. Maar dat betekent niet dat je niet mag balen van die rimpeltjes, putjes en andere onregelmatigheden, en geen mooie en stralende huid mag wensen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig goede methodes waarmee je de natuur een handje kunt helpen. Methodes die ervoor zorgen dat jij weer blij wordt van je eigen spiegelbeeld, en die maken dat andere vrouwen zich zullen afvragen wat jóuw geheim toch is.

 

HET GEHEIM VERKLAPT!

Tijd om het geheim te verklappen van vrouwen met een mooie huid: de Icoone! Met dit massageapparaat krijgt je huid een intensieve massage. De massagerollers worden in meerdere richtingen over de te behandelen lichaamsgebieden bewogen, en zorgen ervoor dat elke millimeter van het bindweefsel wordt bewogen. Hoewel er dus geen injecties en naalden aan te pas komen, liegt het resultaat van de behandeling er niet om. Die putjes in je benen of billen, dat litteken bij je wenkbrauwen, dat lijntje bij je ogen of voorhoofd: ze zijn binnen een paar behandelingen met de Icoone aanzienlijk verminderd, of zelfs helemaal weggevaagd. Al wanneer je voor het eerst uit de behandelstoel stapt, zie je hoe je huid opknapt.

 

OOK BIJ MEDISCHE DOELEINDEN

Goed om te weten is dat de Icoone ook bij bepaalde medische doeleinden kan worden ingezet, zoals bij (lymf)oedeem. De behandeling verhoogt namelijk de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel en de bloedcirculatie, zodat het de genezing bevordert. Ook kunnen er mooie resultaten geboekt worden met de behandeling van littekens en brandwondenplekken. Fijn is dat je hele lichaam kan worden behandeld met de Icoone. Dat geldt zelfs voor de meest delicate en moeilijk bereikbare behandelgebieden zoals je oogleden, de binnenkant van je benen en armen, je hals en je decolleté. Het aantal benodigde sessies varieert per persoon, en hangt onder andere af van jouw doelen en wensen en je huidconditie. Maar één ding is in elk geval waar: al na de eerste behandeling zie je én voel je al meteen dat de Icoone werkt! De huidspecialistes van Tijdloos Beauty zijn gespecialiseerd in het gebruik van de Icoone, en zorgen ervoor dat elke behandeling op maat wordt uitgevoerd, helemaal afgestemd op jouw wensen en gericht op een perfect resultaat.

 

HUIDPROBLEMEN

Heb jij last van…

  • Rimpeltjes en fijne lijntjes?
  • (Acne)littekens?
  • Cellulite?
  • (Lymf)oedeem?
  • Striae?
  • Brandwondenplekken?
  • Dan kan een behandeling met de Icoone je helpen! De huidspecialisten van Tijdloos Beauty vertellen je graag meer.

 

WIST JE DAT…

…dat wat je eet, invloed heeft op je huid? Met de juiste vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen zorg je voor een gezond lichaam én een mooie, gezonde huid. Profiteer hiervan, en voed je huid met de juiste producten. Neem elke dag bijvoorbeeld een avocado en een handje noten. Dit geeft je huid gezonde vetten. En zorg dat je voldoende groene groenten eet. Die voorkomen namelijk cellulite. Kortom: eet gezond!

 

ZIJ GING JE VOOR!

Barbara vertelt: ‘Ik werd erg goed geholpen bij Tijdloos Beauty. De specialisten weten veel te vertellen over de huid en geven advies op maat. Samen hebben we besproken wat mijn wensen op het gebied van huidverbetering waren en hoe we deze het beste konden bereiken!’

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 28 augustus 2019
Geplaatst door: Ria Nijburg