REM HUIDVEROUDERING AF MET BEAUTY ANGEL

Mooi oud worden, dat wil praktisch iedereen wel. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Bij mooi oud worden denken veel mensen aan een frisse uitstraling, niet al te veel rimpels en een zuivere huid. Om dat doel te bereiken, kun je op een aantal zaken letten. Zeg bijvoorbeeld nee tegen sigaretten, drink gematigd, slaap voldoende en wees erg alert op hoeveel uv-straling je huid binnenkrijgt. Natuurlijk kun je het proces hierdoor afremmen, maar de rimpels en fijne lijntjes kun je hier niet geheel mee uitbannen. Wanneer je de huid zo lang mogelijk fit en gezond wilt houden, kun je je wenden tot de Beauty Angel.

NIET ALLEEN RIMPELS

Zoals gezegd is huidveroudering onvermijdelijk. Hoe ouder je wordt, hoe harder je huid moet werken om zich te herstellen. Hoewel we bij huidveroudering al snel denken aan rimpels, zijn er ook veel andere meerdere oneffenheden waar je huid mee te maken krijgt en die je optisch ouder maken. Zo kunnen er kraaienpootjes ontstaan, pigmentvlekken, roodheid, huidverslapping en wallen. Deze oneffenheden ontstaan vaak door een verminderde aanmaak van collageen, waardoor je huid verdunt.

 

ACTIE TEGEN HUIDVEROUDERING

Om huidveroudering effectief aan te pakken, is Beauty Angel een ideale behandeling. Dit is een innovatieve lichtbehandeling die je wens vervult naar een zachte, natuurlijke en verjongde huid. Er wordt gebruik gemaakt van een collageenlamp, het zogenaamde ‘Beauty Light’. De collageenlampen gebruiken zichtbaar ‘rood’ licht, met een golflengte van 570 tot 860 nanometer. Dit licht wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Alle nodige stoffen voor een strakkere huid, die de rimpels ook nog eens sterk verminderen.

 

ONTSPANNEND EFFECT

Naast het verjongende effect, brengt een Beauty Angelbehandeling ook nog eens ontspanning met zich mee. Een goede remedie tegen stress, een van de grootste boosdoeners op het gebied van huidveroudering! Terwijl je ligt, geniet je van het lekker warme, rode licht en kun je volledig tot rust komen. Wanneer je ontspant, doet de lamp ondertussen het werk om je huid te verbeteren.

 

DE BEHANDELING

Maar hoe ziet de behandeling er concreet uit? Voor aanvang van de behandeling word je huid eerst uitgebreid gereinigd en gepeeld. Hierna past de huidspecialist nog een stimulerende bindweefselmassage toe, gevolgd door een serum. Wanneer je huid voldoende geprepareerd en voorbereid is, wordt de lamp ingezet. Het rode licht dringt door tot de diepste lagen van de huid en geeft de nodige energie aan de huidcellen. Voor een langdurig en blijvend resultaat is het aan te raden de behandeling in kuurverband te laten uitvoeren.

 

RESULTATEN

  • Zachte en soepele huid
  • Vochtigheidsgehalte in de huid wordt verbeterd
  • Meer lichtintensiteit voor de huid
  • Fijnere poriën en een beter huidbeeld
  • Ontspanning en goede gezondheid
  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
  • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
  • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

 

ZET DE TIJD STIL

Wil jij de tijd stilzetten met een Beauty Angelbehandeling? Tijdloos Beauty helpt jou graag verder bij het intensief verzorgen en verbeteren van de huid. Ook voor andere klachten en wensen zoals huidverbetering bij acne of andere huidaandoeningen kun je bij ons terecht. Naast huidverbetering heb je ook keus tussen diverse lichaamsbehandelingen. Wellicht heb jij behoefte aan een intensieve peeling of het verbeteren van je huidconditie? Neem gerust contact met ons op voor vragen of een afspraak!

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 3 november 2020
Geplaatst door: Ria Nijburg