PIGMENTVLEKKEN; ZO GA JE HET TEGEN!

Voor ons lichaam is de zon van fundamenteel belang. Het houdt ons warm, zorgt voor vitamine D en een energiek gevoel. Maar vandaag de dag weten we steeds meer over de negatieve gevolgen van zonlicht. Het kan namelijk je huid sneller laten verouderen en er kunnen ouderdomsvlekken ontstaan. Ook wel pigmentvlekken genoemd. Deze onsierlijke, donkere vlekken ben je liever kwijt dan rijk. Gelukkig bestaat er nog zoiets als een MeLine!

PIGMENTVLEKKEN

Je huidverouderingsproces wordt versneld wanneer je je huid te vaak en te veel aan de zon blootstelt. Het is dus eigenlijk zo dat, hoe meer je je huid onbeschermd blootstelt aan de zon, hoe meer en hoe eerder je pigmentvlekken krijgt. Pigmentvlekken ontstaan doordat de pigmentcellen in je huid actiever worden. Hierdoor gaan ze samensmelten waardoor er als het ware een soort pigmentophoping ontstaat: dit noemen we dan een pigmentvlek. Hoewel pigmentvlekken onschuldig en goedaardig zijn, kunnen ze je huid erg ontsieren, helemaal als er sprake is van veel pigmentvlekken op hetzelfde stukje huid.

 

DE OPLOSSING

Gelukkig kun je snel en makkelijk van je pigmentvlekken afkomen. Zo is MeLine de eerste en enige productlijn in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie. MeLine kijkt naar jouw type pigmentvlek en heeft vervolgens de juiste producten om precies deze soort vlekken aan te pakken. Het beste resultaat kun je bereiken als je gebruik maakt van de MeLine producten in combinatie met de MeLine behandeling.

 

VIJF STAPPEN

Dit proces samen bestaat uit vijf verschillende stappen. De professionals van Tijdloos Beauty leggen uit hoe dit gaat: ‘We gaan je huid eerst klaarmaken voor de behandeling, vervolgens worden de pigmentvlekken aangepakt. Dit gebeurt deels door ons, maar ook deels door jou zelf. De laatste drie stappen voer je namelijk gewoon thuis uit met de producten van MeLine. Dit maakt de behandeling niet alleen doelgericht, maar ook nog eens makkelijk in gebruik. Je hebt het zelf in de hand en hoeft niet te kiezen voor ingewikkelde ingrijpen.

 

VLEKKEN VERSTOPPEN

Maartje (34) onderging een Me-Line behandeling: ‘Als kind en tiener was ik altijd al graag buiten. Ik hield van de zon, het strand en de zomer. Ik lag het liefst in het water en was altijd vreselijk bruin. Toen ik ouder werd, werd ik niet alleen minder snel bruin, maar verschenen er ook pigmentvlekken op mijn huid. Vooral mijn gezicht werd er langzamerhand erg door ontsierd. Het werd zelfs zo erg dat ik altijd make-up droeg om de vlekken te camoufleren. En zwemmen? Dat deed ik daarom niet graag meer. Ik was bang dat de foundation zou uitlopen en mijn vlekkerige huid zichtbaar zou worden.’

 

GEEN SCHAAMTE MEER

‘Dit heeft vijf jaar geduurd en toen heeft mijn moeder me meegenomen naar de salon die ze altijd bezocht, Tijdloos Beauty. Ze had mijn probleem daar besproken en ze wilden me graag helpen. Ik was ontzettend bang dat er een heftige behandeling nodig zou zijn, maar Ria stelde al snel de MeLine behandeling voor. Ze heeft me alle stappen van de behandeling uitgelegd en de laatste paar stappen kan ik gewoon thuis doen. Ik was meteen gerustgesteld en besloot de behandeling te doen. Inmiddels zijn de pigmentvlekken zo goed als onzichtbaar. Ik hoef mijn gezicht niet langer meer te bedekken met make-up en ik kan niet wachten om weer in het water te liggen!’

 

OVER TIJDLOOS BEAUTY

Wil jij ook graag van je pigmentvlekken af? De specialisten van Tijdloos Beauty helpen je graag verder. Ook voor andere behandelingen kunnen ze je een handje helpen. Wil je bijvoorbeeld je acne aanpakken? Of je storende haartjes definitief laten verdwijnen? Met allerlei producten en technieken zorgen ze ervoor dat je je weer goed voelt over je huid en jezelf. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ze op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 20 november 2020
Geplaatst door: Ria Nijburg