OP EEN NATUURLIJKE MANIER STRALEN!

Ben jij wel eens jaloers geweest op die strakke gezichten van beroemdheden? Op elke foto die je ziet, straalt hun huid telkens weer. Als dat zo is, ben je echt niet de enige. Vaak lijkt zo’n huid buiten handbereik. Toch is niets minder waar. Het Amerikaanse cosmeticamerk ‘Éminence’, graag gebruikt door vele beroemdheden, is ook beschikbaar in Nederland. Met deze biologische producten kun je effectief, én met een goed gevoel, je huidveroudering of andere huidproblemen aanpakken. Een mooiere wereld en een mooiere huid gaat hand in hand!

VERSE INGREDIËNTEN

De ingrediënten in de producten zijn biologisch en worden met de hand geplukt. Op die manier is er goed zicht op de kwaliteit en krijgen de producten krachtige, helende en verfraaiende eigenschappen. Daarnaast wordt er enkel water gebruikt afkomstig uit thermische warmwaterbronnen. Bovendien worden de producten handgemaakt zonder strenge verhittingsprocessen. Zo kunnen werkstoffen uit de natuurlijke ingrediënten krachtig blijven. Door deze natuurlijke ingrediënten en zorgvuldige werkwijze, kun je effectief werken aan huidverbetering.

 

EEN GROENE WERKWIJZE

Al in 1958 startte het biologische merk met hun natuurlijke cosmetica. Sindsdien houdt Éminence Organics zich bezig met zowel het maken van kwalitatief hoogwaardige cosmetica als het leveren van een positieve bijdrage in de wereld. Zo wordt er gebruik gemaakt van duurzame landbouw en groene werkwijzen om de producten te kunnen produceren. Daarbij doen de experts voortdurend onderzoek naar nieuwe, innovatieve manieren om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Deze bijzondere aanpak heeft de huidverzorgingslijn mooie prijzen opgeleverd. Maar er zijn meer aspecten waarmee het merk zich onderscheidt. Zo wordt er van elk verkochte product een boom geplant en verzorgen ze, samen met de Kids Foundation, gezonde maaltijden voor zieke kinderen. Het gaat bij dit merk niet alleen om stralende gezichten, maar ook om de mensen daarachter.

 

PASSENDE PRODUCTEN

Het voelt goed om een stukje te kunnen bijdragen aan een betere wereld door de keuze voor je cosmetica. Bovendien biedt het merk mooie, toegankelijke producten aan die je juist in deze periode goed kunt gebruiken. Om je huid tegen zonschade te beschermen, is insmeren met goede zonnebrand van belang. De Lilikoi Minderal Defense Sport Sunscreen is daarvoor zeer geschikt. Deze biologische zonnebrand kan voor zowel je gezicht als je lichaam gebruikt worden. Bij het aanbrengen merk je dat het geen witte waas achterlaat en fijn aanvoelt tijdens het smeren. Gedurende veertig minuten is het product waterresistent. Let wel op, bij sterke transpiratie en na het zwemmen moet het opnieuw aangebracht worden, anders zal de werking minder goed zijn.

 

GEKALMEERD EN STRALEND

Heb je last van roodheid, irritatie of fijne lijntjes? Het anti-agingproduct Yellow Sweet Clover vermindert eerste tekenen van veroudering met jojoba-olie. Het gewas van de zoete klaver gaat roodheid en irritatie tegen. Je kunt het aanbrengen door een kleine hoeveelheid in de hand te doen met een paar druppels tonique/mist. Vervolgens breng je het masker aan op je gezicht en decolleté. Geef het vijf tot tien minuten om in te werken en op te drogen. Daarna verwijder je het voorzichtig met een lauw washandje. Na het gebruik van dit product oogt de huid gekalmeerd, stralend en jeugdig.

 

BIJ TIJDLOOS BEAUTY

Wil jij meer weten over de producten van Éminence en ontdekken welke voor jouw huidklacht geschikt zijn? Stap gerust eens binnen bij Tijdloos Beauty. Ook voor andere behandelingen op het gebied van huidverbetering, huidveroudering of huidverzorging kun je bij ons terecht. Voor vragen omtrent voeding en gezond leven ben je eveneens van harte welkom.

 

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 23 juli 2020
Geplaatst door: Ria Nijburg