LEEF, LACH EN HEB JE HUID LIEF!

Dat is ons thema voor het nieuwe jaar. Leven, lachen en jezelf en je huid liefhebben ondanks alles wat er om je heen gebeurt valt niet altijd mee. Vroeger vergat ik mezelf en probeerde ik iedereen gelukkig te maken. Ik dacht daar gelukkig door te worden. Het tegenovergestelde gebeurde. Ik werd moe, veel ziek en mijn zelfvertrouwen verdween. Door goed voor mezelf te zorgen en die dingen te doen waar ik gelukkig van word kreeg ik weer plezier in het leven en kwam mijn zelfvertrouwen terug. Ik werd weer creatief en begon weer te sprankelen. Hoe gaaf is het om te ontdekken dat ik, juist door goed voor mezelf te zorgen, veel meer te geven heb. Wij willen jou meegeven dat jij bijzonder bent, dat jij de spil bent van jouw leven, van alle mensen om jou heen. Daarom draait het bij ons om jou. Alle aandacht, tijd en kennis zetten wij in om jou te laten genieten van wie jij bent zodat je het zelfvertrouwen en de energie krijgt die jij nodig hebt om te leven, te lachen en lief te hebben. Ik wens je een heel mooi en sprankelend jaar! Ria Nijburg xxx

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 1 januari 2017
Geplaatst door: Ria Nijburg