HUIDVERZORGENDE MAKE-UP, WIE WIL DAT NIET?

Tijdens de zomer heeft jouw huid aardig wat te verduren. Je huid kan droog aanvoelen, er kunnen puistjes te voorschijn komen of misschien ontstaan er pigmentvlekken en schilfertjes. Dat maakt het vaak een stuk lastiger om een mooi make-upje op doen voor een verzorgd uiterlijk. Je wilt de huid niet verder irriteren of uitdrogen. Maar wat als je er verzorgd kunt uitzien én daadwerkelijk de huid kunt verzorgen?

EEN INNOVATIE IN COSMETICAWERELD

Wist je dat Jane Iredale de wereld kennis heeft laten maken met de eerste intensief huidverzorgende make-up? Bij aanvang was Jane voorzichtig met de term ‘natuurlijk’ wanneer het over haar producten ging. Zelf gebruikt ze liever het woord ‘clean’ om haar producten te omschrijven. De reden hiervoor is dat ze uitsluitend zuivere ingrediënten gebruikt die geen stoffen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid en huid.

 

POSITIEF VOOR MENS EN MILIEU

De make-up van Jane Iredale is geproduceerd op basis van zuivere mineralen, vitaminen, antioxidanten én natuurlijke botanisch extracten. Anders dan bij de meeste cosmetica, spelen bij dit merk de ingrediënten de grootste rol. Niet voor niets is de make-up ‘mineraal’, wat wil zeggen dat de materialen natuurlijk zijn en vrij van agressieve ingrediënten waardoor de huid niet uitdroogt. Daarnaast staan twee andere aspecten centraal, namelijk het milieu en de maatschappij. Daarom steunt Jane Iredale elk jaar biologische landbouwbedrijven. Dit is voordelig voor zowel de landbouwers als voor jou, de consument. Het effect op dieren, milieu en maatschappij is immers meetbaar en inzichtelijk.

 

NIET INBOETEN OP KWALITEIT

Hoewel de gezonde minerale make-up geen parfums, kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen bevat, boet dat niet in op kwaliteit. Zo is de make-up waterbestendig en loopt dus niet uit. Ook is de make-up een aanvulling op je dagelijkse huidverzorging. Je kunt namelijk niet alleen kiezen uit allerhande kleuren, maar ook uit de verschillende functies voor de huid. Zo kan het zijn dat je je gezicht wilt hydrateren, of dat je je meer richt op het kalmeren van de huid.

 

MAKE-UP TIPS VOOR IN DE ZOMER!

Wat zien we terug deze zomer qua trends op het gebied van make-up? En welke trends bestaan op het gebied van huidverzorging? Het belangrijkste is om te beginnen met een goede basis. Een goede laag dagcrème met SPF dertig is een prima begin. Ook dit jaar is een egale, maar natuurlijk ogende huid erg populair. Gebruik daarom een lichte foundation om de huid te egaliseren, waar de huidstructuur nog licht doorheen komt. Tegenwoordig bevatten foundations ook SPF, waardoor je extra beschermd blijft. Verder zien we pasteltinten terugkomen in make-up. Subtiele kleuren als lichtroze, perzik, oranjetinten werken flatterend en passen perfect bij zwoele zomeravonden.

 

DOOR EEN PROFESSIONAL!

Wil jij geadviseerd worden welke kleuren make-up het beste bij jou past? Bij Tijdloos Beauty helpen we je hier graag bij! Om tijdens speciale gelegenheid er op je best uit te zien, maken we je op volgens jouw wensen. Daarbij adviseren we je over welk type product bij jouw huid en wens past. Voor vragen of een afspraak, neem gerust contact met ons op.

 

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 24 september 2020
Geplaatst door: Ria Nijburg