HUIDVEROUDERING? WERK VAN BINNENUIT MET DE VENUS SWAN!

Er kunnen ontzettend veel redenen zijn waarom jouw huid er niet uitziet zoals je wenst. Mogelijk heb je last van onzuiverheden, rimpeltjes, pigmentvlekken of zijn er andere klachten. De huid is een orgaan, er kan daarom onderhuids veel spJe gezichtscontouren geven jouw gezicht karakter en uitstraling. Maar wanneer je ouder wordt, gaan deze contouren op den duur verslappen. Hierdoor kan ook jouw uitstraling veranderen. En daar zit je niet direct op te wachten! Je mooie, volle gezicht wordt minder vol en je wangen verslappen wat resulteert in een minder strakke kaaklijn. Gelukkig kan de Venus Swan-behandeling helpen om jouw gezicht in vorm te houden zodat jij je eigen unieke uitstraling kunt behouden.elen wat invloed heeft op de huidgezondheid. Maar wat kun je nu doen om deze oorzaken effectief aan te pakken? De eerste stap is inzicht krijgen in jouw klacht. Bij Tijdloos Beauty kan de huidspecialist je daarbij helpen aan de hand van een huidscan en analyse.

LACHRIMPELTJE HIER EN DAAR

Wanneer je huid mooi gezond en stevig is, geeft dat je een gevoel van zelfvertrouwen en kracht. Als je jong bent is dit vaak vanzelfsprekend. Maar zodra er een aantal verjaardagen zijn verstreken, begint je huid te verslappen en komen er rimpels tevoorschijn. Een lachrimpeltje hier en daar kan best wel mooi staan en past ook bij je leeftijd. Het toont op een elegante manier het vorderen van de jaren. Maar het zijn vaak de grotere rimpels en het verlies van de contouren waar je minder blij van wordt.

 

MOOI VEROUDEREN

Gelukkig kunnen we veel doen om je huid op een hele mooie manier te laten verouderen. Door je huid goed te verzorgen en gezond te eten kun je huidveroudering remmen. Zo kun je er ook als je ouder wordt elegant, stralend en krachtig uitzien. Hoewel je huidveroudering ziet aan de buitenkant, begint het van binnen. Al vanaf je 25e levensjaar maakt je lichaam minder collageen aan dan dat het afbreekt. En dat terwijl collageen uitermate belangrijk is voor de stevigheid van je huid. Dit wil je dus zoveel mogelijk tegengaan!

 

VAN BINNENUIT WERKEN

Als je ontdekt dat je huid minder stevig wordt, is het belangrijk de huid van binnenuit te ondersteunen met de juiste bouwstoffen. Collageen, vitamines en verschillende mineralen zijn hierbij belangrijk. De combinatie van de juist voedingsstoffen en collageen stimulerende behandeling zorgt voor die mooie en stevige huid waar je zo blij van wordt. Maar zou je daar geen activerende behandeling bij uitvoeren, dan verdelen de voedingsstoffen zich over je hele lichaam. Je wilt natuurlijk dat deze zich concentreren in het gezicht! Aan de hand van een behandeling stimuleren we de cellen in jouw huid, waardoor het lichaam de extra voedingstoffen daarnaartoe stuurt. Het gevolg? Een mooie en stevige huid.

 

VENUS SWAN-BEHANDELING

Een behandeling die de huid oppept is de Venus-Swan-behandeling. Deze behandeling stimuleert namelijk de collageenaanmaak. De Venus Swan maakt gebruik van een unieke combinatie tussen radiofrequentie en magnetische pulsen. Het thermische effect van de radiogolven zorgt voor meer aanmaak van collageen. Tegelijkertijd spoort het de vorming van nieuwe bloedvaten aan. Daardoor verbetert je doorbloeding. Afvalstoffen kunnen dan gemakkelijker worden afgevoerd. Het effect van Venus Swan is vergelijkbaar met een natuurlijke manier van botox, zónder naalden.

 

OVER TIJDLOOS BEAUTY

Wil jij graag een jonge uitstraling en een fitte huid? Bij Tijdloos Beauty helpen we je graag, bijvoorbeeld aan de hand van een Venus Swan-behandeling. Wel gaan we altijd eerst in gesprek om te kijken of dit de juiste behandeling is voor jouw specifieke huidwens. Zo zorgen we ervoor dat we gericht kunnen werken aan het gewenste resultaat. Dat is wat wij belangrijk vinden: een uiterlijk waar jij je goed bij voelt. Heb je huid lief, wij helpen daarbij! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 16 juni 2021
Geplaatst door: Ria Nijburg