HUIDVERBETERING EN DE ICOONE LASER

Stel, je hebt al langere tijd wat minder slaap gehad. Hectiek op je werk, een gezinsleven dat aandacht vraagt en misschien wat piekergedachtes. Vaak eet je daardoor wat minder gezond. Op een gegeven moment kijk je eens kritisch in de spiegel en ontdek je dat deze keuzes ook zichtbaar geworden zijn. Je huid is slapper, doffer en fijne lijntjes zijn inmiddels rimpels geworden. Werken aan huidverbetering is een prettige en effectieve methode om weer wat meer aandacht aan jezelf te besteden.

MECHANISCHE BINDWEEFSELMASSAGE

Wanneer rimpels, verslapping of littekenweefsel na acne tot je klachten behoren, kun je overwegen een behandeling met de icoone laser. Dit apparaat werkt intensief op elke millimeter van de behandelde huid en is ook geschikt voor kwetsbare gebieden zoals oogleden, binnenkant van de armen en benen, decolleté en hals. Iedere behandeling wordt op maat ingericht, gebaseerd op jouw lichaam en je wensen.

 

HOE WERKT DE LASER?

Wanneer je nog niet veel ervaring hebt met technologieën die kunnen worden ingezet bij huidverbetering, kan het spannend zijn een behandeling te ondergaan. De icoone laser is echter geheel veilig. Het apparaat heeft gemotoriseerde rollers die afzonderlijk kunnen bewegen, en zo het bindweefsel stimuleren. De rollers roteren in vier richtingen en bevatten gaatjes. Deze gaatjes kunnen vacuüm trekken, waardoor ze de oppervlakkige huidlaag aanzuigen zonder deze dicht te knijpen en trekken aan het glazige bindweefselnetwerk. Zo werkt het zich door naar de onderliggende weefsels. Het bindweefsel wordt op een milde manier losgemaakt, waardoor de huid voedingsstoffen en zuurstof produceert. Daardoor verbetert ook de celstofwisseling. Dit proces zet de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur weer in gang. De storende rimpel of andere oneffenheden zullen aanzienlijk verminderen!

 

AFSLANKEN

De mechanische stimulatie van de rollers wordt bij de icoone gecombineerd met LED- en lasertechnologie. Hierdoor kan ook lichaamsvet aangepakt worden en zo ondersteunend zijn bij afslanken. De laser maakt de vetcellen vloeibaarder waardoor het vloeibare vet verplaatst naar de lever, die het omzet in suikers die het lichaam kan afbreken. Tegelijkertijd creëren de rollers stimulaties die zorgen voor herstel en de verbetering van de natuurlijke celfunctie. De LED-lichtfunctie zorgt ervoor dat de celwand doorlaatbaar wordt waardoor het vet goed kan verplaatsen. Op deze manier kunnen we bodycontouring én vet aanpakken in één behandeling.

 

MEDISCH VERBETEREN

De icoone laser kan dus voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Dat betekent ook dat het voor medische doeleinden kan worden ingezet. Voor bijvoorbeeld brandwonden is de laser zeer effectief. Op het moment dat de wond nog niet gesloten is, is de behandeling alleen mogelijk met kleinste applicatoren. Is je wond nog open? Dan behandelen we naast de wond. De laser verhoogt de zuurstoftoevoer in alle huidlagen. Ook stimuleert het de fibroblasten en de bloedcirculatie waardoor genezing gestimuleerd wordt.

 

ANDERE TOEPASSINGEN

Andere toepassingen van de icoone laser zijn bijvoorbeeld cellulite, vermoeidheid, spierpijn, littekens. De mogelijkheden van het behandelen van verschillende oneffenheden is dus reuze! Mocht je benieuwd zijn wat er bij jouw klacht mogelijk is, kun je altijd contact opnemen voor een persoonlijk advies. Bij Tijdloos Beauty ben je van harte welkom!

 

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 20 juli 2020
Geplaatst door: Ria Nijburg