HARDNEKKIG VET? DIT KUN JE ERAAN DOEN!

Lokale vetophopingen zijn plekken op je lichaam waar je het vet onmogelijk weg krijgt. Op je heupen, bijvoorbeeld, of rond je onderbuik. Sporten of gezond eten heeft hier geen invloed op. Hoe kom je van die lastige plekken af? Met Adipologie, natuurlijk!

HARDNEKKIG VET

Het is natuurlijk hartstikke frustrerend wanneer je gezond leeft en regelmatig beweegt, maar niet van die laatste zichtbare kilo’s afkomt. Je hebt bijvoorbeeld last van vetjes:

  • Op je heupen
  • Het randje boven je bh
  • Rond je middel (zwembandjes

Vaak komt dit door genetische aanleg, maar het kan ook komen door hormonen of veroudering. Deze vetrandjes kunnen je onzeker maken.

ADIPOLOGIE

Hoe kom je van dat vet af, als het met bewegen en voeding niet lukt? Precies daarvoor is de gepatenteerde Adipologie technologie ontwikkeld. Bij deze techniek wordt de huid geprikkeld om vet te gaan verbanden. Dit werkt door tot in het bindweefsel. Door de geluidsgolven worden de cellen gestimuleerd om vet te verbranden. Adipologie werkt precies daar waar je met sporten of voeding heel moeilijk komt. Ook zorgt Adipologie voor de aanmaak van collageen. Hierdoor zal de huid snel strakker en gladder aanvoelen dan voorheen. Heel belangrijk, want waar vet verdwijnt verslapt de huid. Het is één van de meest uitgebreide behandelingen op het gebied van bodycontouring zonder enige schade aan het weefsel.

VERWACHTINGEN STELLEN

Begin je met de behandelingen, dan ben je gemiddeld 3-5 behandelingen nodig per gebied, met tussenpozen van ongeveer 15 dagen. De behandelingen zelf duren ongeveer 20 á 30 minuten. Adipologie is geschikt voor ieder huidtype. Doordat er bij de behandeling geen warmte van toepassing is, is deze volledig pijnloos. Het resultaat is langdurig omdat de cellen geactiveerd zijn en ook na de behandeling zul je merken dat er minder snel weer vetcellen ophopen.

MEER WETEN?

Misschien heb je nog twijfels, wil je graag nog meer weten of wil je eerst met ons kennismaken. Dat is natuurlijk heel begrijpelijk. We komen graag met je in contact en kijken welk behandelplan het beste bij je past. Met persoonlijke aandacht en begrip voor jouw situatie zoeken we samen naar de oplossing voor jou. Zien we je snel?

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 17 november 2022
Geplaatst door: Ria Nijburg