GEEF JE HUID EEN NIEUWE START!

Een nieuw jaar is een goede aanleiding om jezelf te resetten. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ook je huid kan wel een nieuwe start gebruiken. Scrub alle zorgen van het afgelopen jaar weg en geef je gezicht een grondige reiniging. Bij Tijdloos Beauty zijn er verschillende huidbehandelingen die je weer herboren laten voelen.

EVEN HELEMAAL ONTSPANNEN

Een goede plek om te beginnen is de Ontspanningsbehandeling. Zet je verstand op 0 en laat je geheel in de watten leggen. De klok lijkt stil te staan terwijl je gezicht gemasseerd en optimaal verzorgd wordt met onder andere een reiniging, peeling, masker en serum. Zo kom je helemaal tot rust en krijgt je huid de aandacht die het verdient. Een ultiem verwenmoment voor jezelf én je huid.

EEN FOCUS OP HUIDVERBETERING

Is je goede voornemen om iets te doen aan je huidklachten? Dan is de Tijdloos Mooi Focus Behandeling misschien iets voor jou. Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het verbeteren en verjongen van je huid. Je gezicht krijgt onder andere een dieptereiniging, een bindweefselmassage en een vitamine C serum. De behandeling kan verder uitgebreid worden met onze apparatuur om de probleemgebieden extra aan te pakken.

 

GEEF JEZELF DE VIP-BEHANDELING

Wil je in 2020 meer tijd voor jezelf nemen? Laat je behandelen als een VIP met de Tijdloos Mooi VIP Behandeling. De beste technieken in combinatie met de meest effectieve werkstoffen brengen je huid weer in topconditie. Hoe de behandeling eruitziet mag je zelf bepalen. Wil je vooral even bijkomen met een uitgebreide massage, peeling, luxe gezichtsmasker en speciale serum? Of wil je helemaal uitpakken met microdermabrasie, needling, mesotherapie, zuurstof of onze Beauty Angel lamp? Het kan allemaal!

 

TERUG IN DE TIJD MET VENUS SWAN

Heeft de vermoeidheid toegeslagen op je gezicht? Of is je huid niet meer zo stevig en elastisch als vroeger? Met de Venus Swan Behandeling gaat je huid weer terug in de tijd. Deze heerlijk ontspannen behandeling voelt als een hot-stone massage en laat je huid er weer stevig en vol uitzien. De huidcellen die collageen en elastine aanmaken worden hierbij gestimuleerd. Al is er direct na de behandeling zichtbaar resultaat, kan het een aantal weken duren voordat er nieuwe collageen wordt opgebouwd. Deze behandeling is mogelijk voor het gezicht, maar ook voor andere delen van het lichaam.

 

OVER TIJDLOOS BEAUTY

Wil je meer weten over de mogelijke behandelingen? Neem dan contact op met de huidspecialisten van Tijdloos Beauty. Wij helpen je huid weer een boost te geven, zodat je het jaar op volle kracht kunt beginnen. Op basis van je huidtype en je wensen krijg je advies over de juiste huidbehandeling en -verzorging. Bij Tijdloos Beauty zijn onze specialisten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huid en beauty. Zo wordt er altijd het maximale uit je huid gehaald. Waar wacht je nog op? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en laat je huid weer stralen.

 

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 17 januari 2019
Geplaatst door: Ria Nijburg