EEN GOEDE HUID BEGINT VAN BINNENUIT

Het is herfst. De tijd dat alles kan! Ten minste, op het gebied van huidverbetering ten minste. Want de zon schijnt niet meer zo fel en hard, waardoor je huid geen risico loopt op extra zonschade. Daarnaast zitten we nog ruim voor kerst, waardoor de feestdagen nog ver weg genoeg zijn om je huid even goed op te knappen. Maar ook al wíl je dat misschien heel graag, je weet mogelijk niet precies wat jouw huid daadwerkelijk nodig heeft.

DE OORZAAK

Het is natuurlijk geen ramp, een rimpeltje hier of een onzuiverheid daar, maar toch kun je je er behoorlijk aan storen. We zien er nu eenmaal graag fit en vitaal uit. Als jij last hebt van huidveroudering of andere ontsieringen, dan helpt het om te ontdekken wat daarvan de oorzaak is. Want als je de oorzaak kent, kun je er ook wat aan doen om die huid te verbeteren. Dat is de reden dat bij Tijdloos Beauty vaak eerst een huidscan gemaakt wordt, alvorens over te gaan tot behandeling.

 

NUTTIGE INFORMATIE

Aan de hand van de scan, kan de huidspecialist goed beoordelen het staat met de kwaliteit van de huid. In een jonge huid wordt, onder normale omstandigheden, veel collageen aangemaakt. Wanneer je ouder wordt, neemt deze aanmaak steeds verder af. Maar ook een gebrek aan goede voedingsstoffen kan ervoor zorgen dat er in jouw huid onvoldoende collageen wordt aangemaakt. Dat is nuttige informatie om te hebben, want op basis daarvan kan een goed plan worden bedacht.

 

EEN LEGE HUID

Het devies bij Tijdloos Beauty is: een goede huid komt van binnenuit. Heb jij niet voldoende bouwstoffen in je lichaam, dan hebben behandelingen ook lang niet zoveel effect als gewenst. Wanneer op basis van de scan blijkt dat jij een ‘lege huid’ hebt, een huid waarin weinig collageen wordt aangemaakt, dan start een behandeling daar. Zo kan eerst worden vastgesteld wat de oorzaak is van het gebrek aan collageenaanmaak. Waarschijnlijk zit het hem in je voeding, of mogelijk ligt het aan de opname van je darmen. Op basis daarvan kun je geadviseerd worden over gezondere voeding en eventuele supplementen.

 

ECHTE HUIDVERBETERING

Want wil je toewerken naar échte huidverbetering, dan gaan voeding en verzorging hand in hand. Vaak zijn mensen teleurgesteld na een huidbehandeling, wat komt doordat de huid niet genoeg bouwstoffen heeft om na de behandeling te herstellen en verbeteren. Daarom biedt Tijdloos Beauty voedingsadvies en een voedingsplan, mogelijk met supplementen naast passende (kuur)behandelingen. Want mooi ouder worden is ook gezond ouder worden, zodat je lekker in je vel zit van binnen én van buiten!

 

VOEDINGSADVIES

Je gezondheid wordt voor een groot deel bepaald door je voedingspatroon. Bijna niemand met een ‘normaal’ eetpatroon krijgt alle benodigde voedingsstoffen binnen. Dat kan verschillende klachten als gevolg hebben, zoals acne, rosacea, eczeem en sterker verouderende huid. De methode 3Care helpt een gezonder eetpatroon aan te meten. De voordelen van 3Care:

  • op gezond gewicht komen of blijven
  • je lichaam wordt ontdaan van afvalstoffen en vetreserves
  • herstel van je darmen
  • lekker eten en eenvoudig toepasbaar in elke gezinssituatie
  • kant-en-klare dagmenu’s met eenvoudige recepten
  • coaching op maat

 

OVER TIJDLOOS BEAUTY

Leef, lach en heb je huid lief! Dát is het motto van de beautyspecialisten van Tijdloos Beauty. Een mooie huid helpt je om je fijn te voelen, en die verzorg je van binnen én van buiten. Op verschillende manieren helpen de beautyspecialisten jou daar een handje bij. Is mooi oud worden jouw voornaamste doel? Of wil je eindelijk je acne grondig aanpakken? Met de huidverbeterende behandelingen (die vaak ook nog vergoed worden) worden jouw huidproblemen verholpen. Toe aan een momentje voor jezelf? Terwijl jij heerlijk ontspannen op de behandelstoel ligt en ontsnapt aan de alledaagse drukte, wordt jouw huid ook in de watten gelegd met natuurlijke producten. Onmisbaar voor een mooie, gezonde en stevige huid is goede voeding. Daarom ontvang je bij Tijdloos Beauty ook voedingsadvies bij huidproblemen. De beautyspecialisten volgen de nieuwste technieken op beautygebied op de voet, en zorgen ervoor dat de beste technieken en de behandelingen elkaar aanvullen.

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 30 oktober 2019
Geplaatst door: Ria Nijburg