ECHTE HUIDVERJONGING? VEEL MOGELIJKHEDEN!

Als je in de spiegel kijkt, wat valt je dan als eerste op? Veel mensen kijken eerst naar de zaken waar ze minder tevreden mee zijn. In veel gevallen hebben we een vastomlijnd beeld van ons uiterlijk in ons hoofd, wat niet perse past bij de werkelijkheid. De ouder wordende huid kan dan een onaangename verrassing zijn. Je gaat je storen aan rimpeltjes, fijne lijntjes en een slappere huid. Maar wat werkt er nu echt tegen huidveroudering, en hoe kun je het proces een halt toe roepen? Dat weten de huidspecialisten van Tijdloos Beauty.

EEN MOOIE OUDERE HUID

Huidveroudering hoeft niet automatisch te betekenen dat de huid niet mooi is. Maar in veel gevallen kan de ouder wordende huid wel wat ondersteuning gebruiken om fit en gezond te blijven. Op die manier veroudert de huid subtiel en op een mooie manier, zodat je kunt blijven stralen. Een goede verzorging helpt bovendien het verouderingsproces te remmen, doordat de huid goed gevoed, verzorgd en beschermd wordt. Dat is niet alleen mooi, maar ook positief voor de gezondheid van het grootste orgaan dat je lichaam rijk is.

 

TIPS

De belangrijkste factoren van een jong en fit ogende huid, zijn een regelmatige verzorging en goede bescherming. Mocht je niet zeker weten welke producten voor jou het meest geschikt zijn, dan kan de huidspecialist een huidscan uitvoeren en je adviseren over de beste opties. In de basis is het belangrijk de huid dagelijks goed te reinigen en te hydrateren met een passende crème. Zorg er ook voor dat je ongeveer tweemaal per week de huid exfolieert. Door dode huidcellen te verwijderen stimuleer je de huid te vernieuwen, wat de huid fitter en stralender maakt. Bescherm de huid iedere dag met een SPF.

 

BREDE AANPAK

Wist je dat de huid tegenwoordig veel te verduren heeft? Onze levens zijn drukker en hectischer geworden, en milieuvervuiling heeft ook weerslag op de huid. Nu er steeds meer kennis is over de huid en hoe deze zich ontwikkeld, weet men steeds beter dat echte huidverjonging schuilt in een brede aanpak. Dat betekent dat aandacht voor gezonde voeding en leefstijlkeuzes erg belangrijk is. Maar ook is het nuttig de huid goed te laten herstellen alvorens je aan een anti-agingbehandeling begint, om zo optimale resultaten te kunnen behalen.

 

METHODES

Bij Tijdloos Beauty zijn er verschillende effectieve methodes om jouw verouderde huid flink op te peppen en te helpen herstellen. Deze methodes richten zich op verschillende factoren waarmee de huid een jongere uitstraling kan krijgen. Je kunt denken aan:

  • Beauty Angel: een speciale lamp met rood licht dat de huid stimuleert collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Dat maakt de huid voller en glanzender.
  • Bindweefselmassage: stimuleert de doorbloeding wat de transport van afval- en voedingsstoffen verbetert. Daardoor bouwt de huid op en herstelt.
  • Dermapen: de kleine naaldjes maken gaatjes in de huid, waardoor een serum beter wordt opgenomen. De huid herstelt, maakt collageen en elastine aan waardoor verslapping vermindert.
  • Icoone Laser: een mechanische bindweefselmassage, met name gericht op het tegengaan van verslapping en rimpels.
  • Oxy-Nova zuurstoftreatment: stimuleert de celstofwisseling, hydrateert en pept op. Vult lijntjes en rimpeltjes op en verfijnt de poriën.
  • Venus Swan: verbetert de conditie van het collageen en zorgt voor de aanmaak van elastine, waardoor de huidconditie sterk verbetert.

 

DE HUIDSPECIALIST DENKT MEE

Welke behandeling het beste bij jou past, is sterk afhankelijk van je huidconditie en hulpvraag. De huidspecialist denkt graag met je mee om het doel zo goed mogelijk te benaderen. Heb je andere huidklachten zoals acne, pigmentvlekjes of onzuiverheden? Ook hiermee kun je bij Tijdloos Beauty terecht. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 1 december 2020
Geplaatst door: Ria Nijburg