BLAAS JE HUID LEVEN IN MET DE OXY NOVA ZUURSTOFBEHANDELING

Kan je huid wel wat hulp gebruiken om te herstellen van de decemberhectiek? Zit het gourmetvet in je poriën verstopt? Stress en ongezond eten kunnen al snel zorgen voor een doffe uitstraling. Bij Tijdloos Beauty helpen we je graag glansrijk in het leven te staan. Met de Oxy Nova zuurstofbehandeling blaas je weer volop leven in je huid.

HOE HET WERKT

Voor de Oxy Nova zuurstofbehandeling brengen we een peeling aan die aangepast is aan het huidtype. Zo wordt de opname van de werkstoffen versterkt. Met zuivere zuurstof blazen we de werkstoffen als het ware diep in de huid. Op deze manier kan je huid veel meer intensieve werkstoffen opnemen dan normaal. Er komen hierbij geen naalden aan te pas. De behandeling is hierdoor volledig pijnloos en geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam.

 

WAAROM ZUURSTOF?

Zuurstof is erg belangrijk voor de celwisseling. Het zorgt voor optimale werking van de huidfuncties en verbetert de doorbloeding, waardoor je huid weer opleeft. Met zuurstof dringen de werkstoffen veel dieper door in de huid. De bestanddelen van serum worden hierdoor beter opgenomen dan wanneer het aangebracht wordt met de handen. Dit geeft je huid een enorme boost en herstelt de natuurlijke glans van je huid. Voor droge huid gebruiken we meer voedende stoffen voor optimale hydratatie. Door de celstimulatie wordt huidschade als rimpels, pigmentvlekken, littekens, cellulitis en acne verleden tijd. Zo brengen we je huid weer in topconditie.

 

TIJDLOZE HUIDBEHANDELINGEN

Is mooi oud worden jouw voornaamste doel? Of wil je eindelijk je acne grondig aanpakken? Met onze huidverbeterende behandelingen (die vaak ook nog vergoed worden) worden jouw huidproblemen verholpen. Zo kun je kiezen voor een Focus behandeling met de juiste aandacht voor de huidige behoeften van je huid. Met de Tijdloos Mooi Focus behandeling leg je de nadruk op huidverjonging. Voor meer stevigheid van je huid is er de Venus Swan behandeling. Ook bieden wij een speciale acnebehandeling aan die acneproblemen grondig onder handen neemt. Toe aan een momentje voor jezelf? Ga dan voor een ontspanningsbehandeling. Terwijl jij heerlijk relaxt op de behandelstoel ligt en ontsnapt aan de alledaagse drukte, wordt jouw huid rijkelijk vertroeteld met natuurlijke producten.

 

OVER TIJDLOOS BEAUTY

Leef, lach en heb je huid lief! Dat is het motto van de huidspecialisten van Tijdloos Beauty. Een mooie huid helpt je om je goed in je vel te voelen, en die verzorg je van binnen én van buiten. Onze specialisten kunnen jou daar op verschillende manieren een handje bij helpen. Onmisbaar voor een mooie, gezonde en stevige huid is goede voeding. Daarom ontvang je bij Tijdloos Beauty ook voedingsadvies bij huidproblemen. De huidspecialisten volgen de nieuwste technieken op beautygebied op de voet, en zorgen ervoor dat de behandelingen hierop aansluiten. Maak daarom een afspraak voor een kennismakingsbehandeling en wij adviseren je over de beste verzorging voor jouw huid.

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 10 januari 2019
Geplaatst door: Ria Nijburg