BIKINI PROOF

Ben je stiekem onzeker over je slappe buikje, die love handles of het cellulite op je benen??!! Wees gerust. Met onze lichaamsbehandelingen kunnen we er wat aan doen.

Pas je voeding aan

Eet zoveel mogelijk vers en onbewerkt. Eet veel groenten en fruit en drink veel water en groene thee. Ook kun je een sapkuurtje doen: drie dagen detoxen met alleen groenten en fruitsapjes, soepen en groene shotjes van Blend New Days. Dit zorgt direct voor een aantal kilootjes minder en je geeft je je darmen even rust. Dat zal je lichaam heel fijn vinden. Het heeft nu de tijd om zich van de nodige afvalstoffen te ontdoen. Door de grote hoeveelheid groenten en fruit krijg je enorm veel energie. En wat leuk is? Je huid krijgt ook nog eens die mooie gezonde glow. Na de sapkuur zul je merken dat het makkelijker voor je is om daarna vast te houden aan een gezonde leefstijl.

 

Steviger en strakker in je vel

Misschien zeg je nu; “maar dat doe ik allemaal al”, “of ik heb dat al zo vaak geprobeerd maar het lukt mij niet om mijn buik strak te krijgen of van die love handles af te komen”. Dat kan. Iedereen heeft zones waar toch net een extra vetrandje blijft zitten, bijvoorbeeld op je buik of rond je middel. Of die verslapte buik , misschien door de zwangerschap of doordat je best wel veel bent afgevallen. Je bovenbenen die je maar niet strak krijgt, of die cellulite wat ondanks al het sporten maar niet weggaat.

Met de Venus behandeling krijg je jouw lichaam in korte tijd weer in shape. Het geeft direct een steviger en strakkere huid. Ook je vetcellen kunnen we kleiner maken waardoor je huid er strakker en minder “bobbelig” uit ziet.

 

Hoe werkt de Venus Swan behandeling?

De Radiofrequentie zorgt voor collageenstimulatie en de magnetische pulsen stimuleren tegelijkertijd de aanmaak van nieuwe fibroblasten ( de collageen fabriekjes in je huid) en nieuwe bloedvaatjes. Afhankelijk van de temperatuur en behandeltijd kan er gewerkt worden op versteviging en cellulite reductie. Vanaf een bepaalde temperatuur maak je de vetcelwand semi-doorlaatbaar, waardoor vet makkelijker afgevoerd kan worden. De magnetische pulse zorgt voor de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes uit bestaande bloedvaten. Deze nieuwe bloedvaatjes zorgen voor een betere doorbloeding, dus een mooiere huid. Hoe meer zuurstof en voeding via het bloed door de huid getransporteerd wordt, des te meer komt dit je algehele huidconditie ten goede. Het huidbeeld wordt mooier. Het vermogen om echt nieuwe fibroblasten aan te maken is heel bijzonder omdat vrijwel alle beschikbare methoden gericht zijn op stimulatie van het beschikbare collageen in de huid. Meer fibroblasten betekent dat je steeds meer fabriekjes hebt om collageen aan te maken. Dit zorgt ervoor dat je bij elke volgende behandeling meer resultaat boekt. Natuurlijk is het helemaal super als je tijdens de kuur lekker gaat bewegen of sporten. Zo zorg je dat je van binnen af ook de doorbloeding stimuleert en dat zorgt nog sneller voor resultaat. Maak hier nu een afspraak.

Vragen?

Heb je een vraag over dit bericht of een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Geplaatst op: 21 juni 2018
Geplaatst door: Ria Nijburg